Triton » 11 Eki 2013, 14:40
Asymptote, yazd覺klar覺n覺n mvurucu arkada覺m覺zla ilgili olan b繹l羹m羹ne kat覺l覺yorum.
Forum paylamaya ve doru ekilde a癟覺klamaya y繹nelik olmal覺, incitici ifadelerle hakim olmaya deil...
Sn. vb gibi ifadeler kullanmak yerine birbirimize ve fikirlere kar覺 yeterince sayg覺 g繹stermek yeterli olacakt覺r.
Ancak kusuruyla severim b繹l羹m羹ne kat覺lm覺yorum. rnein kusuru olan hi癟bir eyi bilerek almay覺 sevmiyorum.
Nas覺l bir 羹r羹n olursa olsun. Ben yaln覺zca markas覺 i癟in almad覺覺m dan, teknik olarak kabul edilir boyutta da olsa kusurlu olandan rahats覺z oluyorum. Bu konuda gereksiz detayland覺rmak baka bir bal覺kta beni de s覺k覺nt覺ya soktuu i癟in uzatmak anlams覺z.
zellikle saat gibi bir 羹r羹nde, hele bu fiyat klasman覺nda nedeni ne olursa olsun kusurlar min d羹zeyde olmal覺d覺r.
rnein bendeki 14060 Submariner 覺n bilezik kilit sistemi hi癟 de bu klasmandaki bir saate yak覺m覺yor. Son derece basit ve tak覺l覺 olduu par癟ay覺 癟izerek bir iz yarat覺yor. Ben kusur diye buna derim.
Zaten Rolex de bunun fark覺ndaki yeni bilezik tasar覺m覺yla bu ii hallettiler.
Kiisel sohbette bir forum arkada覺m覺n, ben iin teknii hakk覺nda her t羹rl羹 fikri veririm ama magazin yapmakta baar覺s覺z覺m s繹z羹n羹 hat覺rlayarak, bu ii yaln覺zca, tabiriyle "geyik" yapmaktan ibaret g繹rmemek ve magaziniyle k覺s覺tl覺 kalmamak daha iyi olacakt覺r gibi bir sonu癟 癟覺k覺yor...
rnein kiisel amac覺m bilgi癟lik taslamak deil eritiklerimin bir k覺sm覺n覺 belki ilgilenenler de olacakt覺r anlay覺覺yla genele yaymakt覺r...
Forumu payla覺l覺r k覺lan kolumuzdaki saat ya da saatler deil, her seviyede bu ie olan ilgimiz olmal覺d覺r diye d羹羹n羹yorum....
Bu arada CLK son zamanlarda hi癟 yazm覺yor, nedeni var m覺?
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein