trenton yazdı:sayın asymptote düzeltmeniz için teşekkür ederim fahat haddim olmayarak ben de bir düzeltme yapmak istiyorum "watlham" değil doğrusu "waltham" bir de büyük karakter de "i"nin yazılışı "I" olur tekrar özür dilerim.
asymptote yazdı:trenton yazdı:sayın asymptote düzeltmeniz için teşekkür ederim fahat haddim olmayarak ben de bir düzeltme yapmak istiyorum "watlham" değil doğrusu "waltham" bir de büyük karakter de "i"nin yazılışı "I" olur tekrar özür dilerim.
Sayın trenton imzanızdaki ilgili yerleri kırmızıya boyayarak ben de bunu söylemek istedim zaten. Yanlış yada hatalı gördüğümüz yere dikkati çekiyoruz, doğrusunu yazarak düzeltme işini mesajın sahibine bırakıyoruz.Siz de bunu yapmışsınız zaten. Ayrıca cep saatlerine olan düşkünlüğünüz ve bunu bizlerle paylaşmanız çok güzel, forumda renk kontrastı yaratıyor bence bu mesajlarınız.
Bu arada koleksiyona henüz kavuşmadınız sanırım, şafak kaç?
Saygılar..
4n6 yazdı:Ben yazmasam da sürekli takipteyim Trenton merak etme. Şimdilik yığınak yapmakla meşgulüm. Hebdomas'lar, Verge Fusee Prior'lar, Billodes'ler, Cezveci'ler, Amerikanlar seni bekliyor. Teskereyi al gel beraber dağıtırız ortalığı.
Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
|