papillon-35 » 29 Nis 2011, 21:24
abicim deniz bu gen癟 ya覺nda "zaman覺n sessiz tan覺klar覺na"tan覺kl覺k etme arzunu kutluyorum.Bu mekanik kurmal覺 saatler satan antikac覺lar var ancak bunlardan bu saatleri temin etmen pahal覺 olur.En g羹zeli k覺y覺da k繹ede hala varl覺覺n覺 s羹rd羹rmeye 癟al覺an saat tamircisi arkadalar vard覺r deiik semtlerde bunlar denk geldiinde girib soracan bakacan.ben uzun y覺llard覺r bu ii yapt覺覺mdan 癟ounla dost- arkada oldum ellerine bu t羹r saatler geldiinde telefon ederler ararlar gidip bakar al覺r覺m.bir baka metot al覺veri siteleri ama yabanc覺 (ebay gibi) oralarda 癟ok nefis ve bizim buralara g繹re 癟ok hesapl覺 bu t羹r saatler olduk癟a fazla tek s覺k覺nt覺 kargo 羹cretlerinin y羹kseklii.Birde yurt d覺覺ndan saat kolleksiyonu yapan bir arkada edinirsen ki ben bu yata isvi癟rede 癟al覺an t羹rk bi arkada edindim onunda kolleksiyona katk覺lar覺 oldu.Bizim t羹rkiyede nacar-hislon yapars覺n bol bol ama yurt d覺覺nda olaan羹st羹 par癟alar var.Birde fiyatlar 癟ok uygun.Nacar hislon ar覺yosan buca'da kasaplar soka覺 denilen yerde heykel dura覺 orada saat tamiri yapan arkadata 7-8 tane kurmal覺 nacar-hislon vard覺 75,00ile 100,00 tl aras覺 fiyattan sat覺yo.yolun d羹erse bak.bu iler b繹yle iin tad覺 g羹zelliide zaten burada.Bide ya覺n gen癟 klasik olabilecek yeni saatleri b羹t癟ene uygun olanlar覺n覺 al biraz kullan sonra kald覺r kolleksiyona.Bende 20-25 y覺ll覺k 癟ok temiz Quarz saatler var.Yani kolleksiyon yelpazen geni olsun.Benim Kolleksiyonum da kol saati d覺覺nda duvar saatleri konsol saatler masa saatleri de mevcut.Bide dikkat et bu kolleksiyonculuk tutkuya d繹n羹羹yo.Bizde olduu gibi.Ona m羹sade etme.selamlar.