Öncelikle tüm arkadaşlara ilgi ve paylaşımları için teşekkürler.
bengisaat yazdı:Böyle bir saatin hayata dönmesine sevindim, güle güle kullanın.
Hevesinizi kırmak istemem ancak kadranı geri göndererek uygun kadran isteseydiniz daha iyi olurdu çünki kadrandaki kabarıklık ve alttan oyularak yada bombe yapılarak yapılan işlemler ister istemez kadranın düzgünlüğü bozmuştur ve bu durumda makinanında baskısıyla kadran kasaya tam düz bir şekilde oturmayacaktır bazı yerleri daha fazla bazı yerlere daha az basınç yapacak köşelerdeki boşluklarıda düşündüğümüzde Önerim saatinizi sarsıntılara karşı çok dikkatli kullanmanızdır.
Aksi takdirde kadranın kasaya daha güçlü temas eden bölümlerindeki ve alttan bombelenen kısımlarının boyaları çabucak dökülecektir bu durumda çok kötü bir görüntü verecektir.
Ustanız Bu uyarıyı yaptıysa yazdıklarımı zaten biliyorsunuzdur ancak uyarı yapılmamış gibi hiseettiğim için yazma gereği duydum...
Son derecede haklısınız,ama emin olun bu kadranı zor buldum.Sağolsun ustada bu uyarıyı yaptı.Elimizdeki malzemeyi değerlendirmek durumundaydık,iade edebilirdik fakat evdeki bulgurdan da oluruz diye düşündüm.Siz mutlaka daha iyi bilirsiniz ki bu malzemeleri bulmak çok güçtür.Satıcının suçu yok çünkü"olduğu gibi satılık(sold as is) ve defekti mevcut(new with defects) ibareleri mevcuttu.Halen takipteyim ,daha iyisini bulabilmek adına,satıcı ile de irtibata geçtim.O da memnuniyetle ve özellikle bakacağını söyledi,yine siz daha iyi bilirsiniz daha uygun kadran bulunduğunda değiştirmek çok bir iş değil.Üstelik fiatıda çok makul.Mesela o kadranın bana maliyeti $40,daha uygununu bulduğumda sanmıyorum fiatta çok bir değişiklik olsun.Lütfen kimse yanlış anlamasın ama bu saati daha güzelleştirmek için harcayacağım bir $40 daha umurumda değil.
Özellikle arkadaşlardan ve sizden istirhamım;o boşlukları nasıl ve ne çeşit bir madde ile doldurabileceğim yönünda fikir beyan etmeniz.
Ben hobici(bir çok alanda)bir insan olduğum için bir çare bulabileceğimi düşünüyorum...ve diyorum ki buna şükür.