sedir yazdı:Resim güzel

. Saat de öyle. Y
az ilişkisi için bayağı bir yorum gerekiyor.
Bu arada kirli mi, çizikli mi anlayamadım.
Yaz ilişkisi için forum yöneticilerinin engin kavrayış ve seziş yeteneğine güveniyorum (biraz yağ yapayım

)
Saat çizikli değil, masanın üzeri biraz tozluydu söylemesi ayıp, fotoğrafı çekmeden önce kuru bir bezle silince sanırım tozlar havaya uçuştu ve saati çekerken üzerine sindi. Visodate' ime gözüm gibi bakarım, 3-4 günde bir aşağıdaki bezle silip parlatıyorum onu.

Yaz aylarında sürekli bu saati taktığım için deri kordonu haliyle eskidi biraz. Bu saat için metal bilezik arayışım oldu bir dönem - hatta burada konu da açmıştım
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=5981&p=73568&hilit=visodate+metal+bilezik#p73568. Internette yerli-yabancı forumlarda bir öneri bulamayınca birkaç saatçiyi dolaştım fakat onlar da metal bilezik öner(e)mediler. Orjinalinde metal kordon olmadığı için bu saatin boynuzlarına uygun ay parçası uydurmak gerekirmiş, uydursak bile hoş görünmeyebilirmiş, hem bu saat deri kordonuyla güzelmiş, hiç bir metal bilezik bu kadar şık göstermezmiş. miş-muş.. Metal bilezikli başka bir saatin olsun, ihtiyacını yada hevesini onunla karşıla, bunu da olduğu gibi bırak dediler. Ben de boynumu eğerek çıktım saatçilerden..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein