Drago yazd覺::lol: Sabah bakt覺覺mda 17 oyum vard覺 imdi 16 olmu

Drago yazd覺::lol: Sabah bakt覺覺mda 17 oyum vard覺 imdi 16 olmu
Drago yazd覺:Sabah bakt覺覺mda 17 oyum vard覺 imdi 16 olmu
Bond yazd覺:Oylar覺n覺z覺 sonradan fikir deitirmeniz halinde yenileyebilirsiniz
Daha 繹nce sorun yaayanlar olduu i癟in 繹rnek veriyorum. Oy vermek istediiniz fotoraflar 2-8-15-17-24 ise bu numaralar覺 iaretleyip daha sonra oy ver butonuna basman覺z gerekmektedir. Anketi ge癟tikten sonra fikir deitirmeniz halinde oylar覺n覺z覺 tekrar revize edebilirsiniz
necati yazd覺:Bu g羹zel dilbilgisi dersine devam edelim o halde.
Esinlenmek: 襤lham almak, bir fikrin etkisi alt覺nda kalarak bir ey oluturmak.
Orijinal tabloda kullan覺lan saatin ayn覺s覺n覺 da kullansan farkl覺 bir saat te kullansan, her hal羹karda o tablodan esinlenmi olursun. Sadece saat deiiklii, B襤R NEBZE dahi olsa esinlenmeden uzaklat覺rm覺 olmaz. Ad覺 羹st羹nde esinlenme. Kopyas覺 olmaz desen, neyse.
tachyon yazd覺:necati yazd覺:Bu g羹zel dilbilgisi dersine devam edelim o halde.
Orijinal tabloda kullan覺lan saatin ayn覺s覺n覺 da kullansan farkl覺 bir saat te kullansan, her hal羹karda o tablodan esinlenmi olursun. Sadece saat deiiklii, B襤R NEBZE dahi olsa esinlenmeden uzaklat覺rm覺 olmaz. Ad覺 羹st羹nde esinlenme. Kopyas覺 olmaz desen, neyse.
Arkada senin derdin ne?
Bizde biliyoruz resmen kopya olduunu. Daha 繹nce esinlenme diye nitelenmi biz de kabal覺k olmas覺n diye 繹yle s繹yledik. Fazla uzatman覺n alemi ne?
tachyon yazd覺:necati yazd覺:Bu g羹zel dilbilgisi dersine devam edelim o halde.
Arkada senin derdin ne?
Bizde biliyoruz resmen kopya olduunu. Daha 繹nce esinlenme diye nitelenmi biz de kabal覺k olmas覺n diye 繹yle s繹yledik. Fazla uzatman覺n alemi ne?
tachyon yazd覺:Kimseye ders verme niyetinde deilim yanl覺 anla覺lan ben deilim 羹stelik. Ben daha 繹nce baka kullan覺c覺 taraf覺ndan kullan覺lan "esinlenme" kelimesini kabal覺k olmas覺n diye kopya olarak deitirmedim diye eletirildim. 襤nsanlar 繹nce kendilerine bakmal覺lar. Bakas覺 kabal覺k ederken "iyi ho" biz buna kar覺 癟覺k覺nca "hooop bilader dur bakal覺m"
D繹n TSF Club zel Etkinlikler - Special Events
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir
|