TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

maradona hastaneye kald覺r覺lm覺!!

Yeni yelerin Kendilerini Tan覺tabilecekleri B繹l羹m
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. L羹tfen Forum Kurallar覺m覺za zen G繹sterelim. T羹m Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Payla覺m Yapabilmeniz 襤癟indir.

Forumlar覺m覺za Kay覺t Olduktan Sonra Kendinizi Tan覺tman覺z T羹m yelerimizi Memnun Edecektir.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: maradona hastaneye kald覺r覺lm覺!!

Mesaj HknDrsn » 21 Ara 2019, 12:50

hozburun yazd覺:襤nallah...襤yileme hediyesi olarak ona bir saat ald覺m, iyileip foruma girsin takdim edeceim [emoji106] Allah nasip etsin inallah...

LYA-L09 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Abi davran覺覺ndan dolay覺 tebrik ediyorum 8-) Umar覺m Maradona 'da en k覺sa s羹rede sal覺覺na kavuur.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj MehmetKarat羹rk » 21 Ara 2019, 13:29

hozburun yazd覺:襤nallah...襤yileme hediyesi olarak ona bir saat ald覺m, iyileip foruma girsin takdim edeceim [emoji106] Allah nasip etsin inallah...

Rabbim g繹nl羹ne g繹re versin inallah Hasan abi :super:
M羹thi bir jest ger癟ekten....
sal覺覺na bir an evvel kavuur sevdiklerine ve bizlerin aras覺na tekrar d繹ner inallah
Olmad覺 diye 羹z羹ld羹羹n dua'ya, g羹n gelir sevinirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
MehmetKarat羹rk

Ya: 42
Kay覺t: 16 Au 2017, 20:57

Mesaj canzdmr » 21 Ara 2019, 13:43

Bende arada girip bakiyorum buraya guzel haber var mi diye ? Umariz hizlica iyilesir sevgili Maradona. Yalniz Moy un paylastigi fotodan da farketim sigarayi cok iciyordu sanirim kendisi. Bu vesileyle sigarayida birakir insallah. Ailesiyle ve kiziyla yasayacagi daha nice guzel zamanlar var.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
canzdmr

Ya: 37
Kay覺t: 02 ub 2018, 13:28

Mesaj Maradona » 21 Ara 2019, 21:54

Merhaba
Ben aatay'覺n ei idem...
O g羹zel mesajlar覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹r ederim...
Benim can覺m eim 繹yle hayat dolu ki bu g羹nler ge癟ecek eminim... Hi癟 merak etmeyin.
Bir saat sipari etmiti, elime ulat覺. Kendine iyileme hediyesi 覺smarlam覺 meer can 繹z羹m...
Hasan bey 癟ok teekk羹r ederiz. ok ama 癟ok mutlu olacak... Saatler kadar onu mutlu eden baka bir ey yok. Onun mutluluunu izlemek de benim en b羹y羹k mutluluum...
Bug羹n hastaneye ta nerelerden gelen Umut bey ve Alp beye ayr覺ca teekk羹r ederim. Hediyeniz k覺z覺ma 癟ok yak覺t覺. Babas覺 g繹r羹nce bay覺lacak. Ziyaret saati tam belli olmad覺覺ndan beklettiim i癟in de 癟ok 癟ok 繹z羹r dilerim.
Y羹rei p覺r p覺r eden t羹m dostlar覺na ve yine bizi hi癟 yaln覺z hissettirmeyen C羹neyt beye de sonsuz teekk羹rler. Buras覺 yaln覺zca bir saat forumu deil ayn覺 zamanda g羹zel insanlar覺n bir araya geldii bir yer. Eimin 癟ok sevip keyif ald覺覺 bir yer buras覺.
Emin olun buray覺 da beni de k覺z覺m覺z覺 da b覺rakmayacak. O hayat dolu, nee dolu, 癟ok g羹癟l羹 ve inat癟覺d覺r.
Yak覺n bir doktor arkada覺 diyor ki u an yaad覺覺 enfeksiyon ve solunum sorunu mutlaka ge癟ecek. Belki biraz zaman alacak ama ge癟ecek.
Hep beraber sabredicez. Sonra o hem size hem saatlerine hem de k覺z覺mla bizim masal覺m覺za geri d繹necek.
G羹zel haberler vermek 羹zere...
Tekrar 癟ok teekk羹r ederim...
Kullan覺c覺 avatar覺
Maradona

Ya: 48
Kay覺t: 30 May 2010, 05:43

Mesaj iskampavya » 21 Ara 2019, 21:59

Maradona yazd覺:Merhaba
Ben aatay'覺n ei idem...
O g羹zel mesajlar覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹r ederim...
Benim can覺m eim 繹yle hayat dolu ki bu g羹nler ge癟ecek eminim... Hi癟 merak etmeyin.
Bir saat sipari etmiti, elime ulat覺. Kendine iyileme hediyesi 覺smarlam覺 meer can 繹z羹m...
Hasan bey 癟ok teekk羹r ederiz. ok ama 癟ok mutlu olacak... Saatler kadar onu mutlu eden baka bir ey yok. Onun mutluluunu izlemek de benim en b羹y羹k mutluluum...
Bug羹n hastaneye ta nerelerden gelen Umut bey ve Alp beye ayr覺ca teekk羹r ederim. Hediyeniz k覺z覺ma 癟ok yak覺t覺. Babas覺 g繹r羹nce bay覺lacak. Ziyaret saati tam belli olmad覺覺ndan beklettiim i癟in de 癟ok 癟ok 繹z羹r dilerim.
Y羹rei p覺r p覺r eden t羹m dostlar覺na ve yine bizi hi癟 yaln覺z hissettirmeyen C羹neyt beye de sonsuz teekk羹rler. Buras覺 yaln覺zca bir saat forumu deil ayn覺 zamanda g羹zel insanlar覺n bir araya geldii bir yer. Eimin 癟ok sevip keyif ald覺覺 bir yer buras覺.
Emin olun buray覺 da beni de k覺z覺m覺z覺 da b覺rakmayacak. O hayat dolu, nee dolu, 癟ok g羹癟l羹 ve inat癟覺d覺r.
Yak覺n bir doktor arkada覺 diyor ki u an yaad覺覺 enfeksiyon ve solunum sorunu mutlaka ge癟ecek. Belki biraz zaman alacak ama ge癟ecek.
Hep beraber sabredicez. Sonra o hem size hem saatlerine hem de k覺z覺mla bizim masal覺m覺za geri d繹necek.
G羹zel haberler vermek 羹zere...
Tekrar 癟ok teekk羹r ederim...
d繹rt g繹zle ve sab覺rs覺zl覺kla aram覺za d繹nmesini bekliyoruz [emoji120]

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
iskampavya

Ya: 52
Kay覺t: 22 Ara 2017, 09:42

Mesaj hozburun » 21 Ara 2019, 22:03

idem Han覺m t羹m dualar覺m覺z sizinle...

Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj afl » 21 Ara 2019, 22:08

Han覺mefendi, t羹m iyi dileklerimiz, dualar覺m覺z sizinle. aatay'覺n 癟ok k覺sa s羹rede bizimle olaca覺na da inanc覺m覺z tam.

T羹m arkadalar覺m ad覺na konuay覺m, ne t羹r olursa olsun, ne gerekliyse buradan veya sizinle irtibatta olan arkadalar覺m覺zdan birine minicik bir haber vermeniz yeter. Sevgiyle kal覺n.

SM-A805F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj Eterna » 21 Ara 2019, 22:36

G羹zel haberleri bekliyoruz yenge han覺m. Dualar覺m覺z sizinle..
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

ncekiSonraki

D繹n TSF yelerimiz & Tan覺ma - Member Introductions

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners