TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Severlere Bir Soru !!!

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Saat Severlere Bir Soru !!!

Mesaj ZubFB » 12 May 2013, 11:46

iyi de bu başlık açıldı da tepki mi oldu buna? olduysa ben bilmiyorum.
taziye sunmak ne zamandan beri politika sayılıyor?
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj avsu07 » 12 May 2013, 12:20

Burası TÜRKİYE Saat Forumu, istisnalar hariç hepimiz bu vatanın mensubuyuz. Irk, dil, din farkı gözetmeden bu vatanın evlatlarının çektiği acı ve elem hepimizin acısı ve üzüntüsüdür.

Vatanımın bir bölgesinde elliye yakın insan her ne sebeple olursa olsun ( ister iktidarın yanlış uygulamaları, ister doğa olayları, ister bu vatana göz dikmiş unsurların yaptıkları vs) ölmüş, yüze yakını yaralıysa kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, acılarını paylaştığımızı göstermek insanlık borcumuzdur.

Burada en basitinden bir başlık açılıp taziye mesajı yazılması eğer politika ise ve böyle bir başlığın açılması bazı beyzadelerin keyfini kaçıracaksa ben o beyzadelerin ve bunun politika olduğunu düşünenlerin insanlığını sorgularım.

Clk, hassasiyetini anlıyorum ve sana katılıyorum . Ancak bu nedenle geçmişte forumu bırakmış olmanı affetmiyorum. Umarım mücadelene bu sefer ara vermezsin.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Bg17 » 12 May 2013, 12:53

Bu ülkede hersey o kdar ters gidiyor ki, hangisini eleştirmek, hangisine tepki vermek lazım birbirine karışıyor. O kadar çok şeye içim acıyorki, haykırmak istiyorum. Aşağıda yazdıklarım tamamen kişisel fikirlerimdir, hiç bir kaynağa dayanmamaktadır.

Bir ülke düşünün ki, kurulu olduğu temel ilkeleri eleştirmek, yıkmak milli spor olmuş, bu ilkelere aykırı davrandığı tescillenmiş yönetim halkın en azından yarısının desteğine sahip, her türlü kişisel çıkar, ülkenin ve milletin çıkarlarının önüne geçmiş, başka devletlerin çıkarlarını kendi vatanı pahasına korumak stratejik derinlik olarak adlandırılmakta, SS uygulamalarını aratır bir polis teşkilatı mevcut, gerçekleri sulandırmak dikkati başka yere çekmek halkı kandırmak için goebbels den daha iyi propoganda yapmaya and içmiş bir medyaya sahip, ülke dışında yönetilen din temelli bir cete ülkenin yargısına tamamen el koymuş, terrörle savaşanlar esir edilmiş, terroristler itibarlı insan olmuş, herhangi bir uygulamayı eleştirmek en basitinden barış karşıtlığı olarak nitelendirilirken, ömür boyu hapis cezası almaya kadar vara-bilmekte, terörden para kazanan savaş baronları saf insanların milliyetçi duygularını sömürmekte, bütün bunlara tepki vermesi gereken muhalefet daha neye tepki verip neyi destekleyeceğine karar verememiş, bir politika oluşturamamış, iktidara alternatif olmak cok uzak 70 yıllık sloganlarla günü kurtarmaya çalışıyor, sivil toplum örgütleri zaten ya oluşmamış, yada amacından sapmış durumda.

Bu ülkede hangi olaya hangi pencereden bakıp ta, hangi platform da ne tepkisi verebiliriz?

Ancak içimiz acır, taziyelerimizi iletiriz, verebiliyorsak kan veririz, elimizden gelen desteği yaparız, bir de işallah olaylar benim gördüğüm şekilde değildir diye umut ederiz. En azından ben bunu yapıyorum.

Bunları konuşmanın yeri burası mıdır, belki değildir, fakat burası saat forumu ise, biz burada gözlük markası, araba, tütün mamulleri konuşuyorsak, bunları da konuşabiliriz. İsteyen katılır, istemeyen katılmaz. Bu kadar da hoşgörümüz olabilmeli.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj mrbars » 12 May 2013, 13:28

öncelikle, saatin kişisel olarak bana ne ifade ettiği ile toplumsal tepkimin alakasını kuramadım.

konuşulmak istenen konuya gelirsek; taziye sunmak, üzülmek ile politika yapmak arasında bir fark olduğu gibi yaşanan durumu eleştirmek ile hükümeti eleştirmek arasında da bir fark olduğuna inaniyorum.

tsf benim arka bahçem ve burada sosyal paylaşımın saat odaklı, yan konu olarak da yüzeysel ve eğlenceli kısmını yaşamaya gayret ediyorum; bu yüzden ve arka bahçemde din, politika, futbol ve para/iş konuşulmasını çok uygun bulmuyorum. konuşulursa sessiz kalmayı tercih ederim. kısaca, bazı konularda tartışılan platforma tsf'nin evsahipliği yapması hoşuma gitmez.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Tolgi06 » 12 May 2013, 13:54

An itibariyle RTÜK Reyhanlı patlaması ile yayın yasağı başlatmış durumda...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj vmetin » 12 May 2013, 13:55

mrbars yazdı:öncelikle, saatin kişisel olarak bana ne ifade ettiği ile toplumsal tepkimin alakasını kuramadım.

konuşulmak istenen konuya gelirsek; taziye sunmak, üzülmek ile politika yapmak arasında bir fark olduğu gibi yaşanan durumu eleştirmek ile hükümeti eleştirmek arasında da bir fark olduğuna inaniyorum.

tsf benim arka bahçem ve burada sosyal paylaşımın saat odaklı, yan konu olarak da yüzeysel ve eğlenceli kısmını yaşamaya gayret ediyorum; bu yüzden ve arka bahçemde din, politika, futbol ve para/iş konuşulmasını çok uygun bulmuyorum. konuşulursa sessiz kalmayı tercih ederim. kısaca, bazı konularda tartışılan platforma tsf'nin evsahipliği yapması hoşuma gitmez.

Hay ağzına sağlık, ben bu kadar güzel ifade edememiştim. :champ:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Baran » 12 May 2013, 14:02

Otomobillere olan ilgim dolayısıyla bircok otomobil forumuna ve diecast (Model otomobiller) forumuna üye oldum zamanında farklı forumlarda aktif üyeliğim oldu.Forum ortamlarında off topic mevzusu herzaman olmuştur ve bana göre olmalıdırda.Her üye ortak hobileri dışında cok farklı karakterler barındırıyor ve coğu zaman birbirimiz hakkında ufakta olsa fikir sahibi olmamızı saglayan bence bu off topic konular.Bilgi sahibi zevk sahibi olduğum konularda fikrini paylaşmaktan keyif alan ben politika konusunda sessiz kalmayı tercih ederim sebebide yazacaklarımın haddınden fazla sivri olacağı ve haklı olarak bunun karşıtı görüşlerinde fazlaca olacağı ortamda tartışma cıkarmasını istemememdir.Zaten uç aşağı beş yukarı aktif üyeler birbirinin görüşleri hakkında bilgiye sahip.TSF oldukca nezih bir platform ve ben buraya kafamı dağıtmak keyifli vakit gecirmek için giriyorum.Zaten her ortamda olduğu gibi buradada sevilmeyen itici insanlar bulunurken birde bu mevzulara girersek hiç cıkamayız diye düşünüyorum.Ayrıca daha önce bu tarz bir konu yuzunden hernekadar bu konunun politika içermediği hususunda CLK ya katılsamda zaten birey olarak dışarırda uygun bulduğumuz her ortamda tepkimizi göstermeliyken bunun yeri en son şu keyif aldığımız forum olmalı.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Clk » 12 May 2013, 14:42

ZubFB yazdı:iyi de bu başlık açıldı da tepki mi oldu buna? olduysa ben bilmiyorum.
taziye sunmak ne zamandan beri politika sayılıyor?

Gecmiste tam anlami ile yazdigin sekilde gerceklesmediyse de buna benzer bir baslik üzerine gelen bir kac politik tepki vardi.

Bu sekilde olumsuz gözüken bir giris mesaji altinda bile olumlu yada olumsuz sessiz kalinmadigini görmek güzel. :champ:

mrbars, saat bir kültür meselesi ile gerceklesen olaylara sessiz kalmak bu kültüre aykiri diye düsünüyorum. Bu neden ile böyle bir cümle kurdum. Yazdiklarimdan anladiginiz üzere benim amacim belli bir zümreye tepki göstermek degil. Herkes secimlerinde ve düsüncelerinde serbesttir ancak ölenler bizim insanlarimiz olunca en azindan bunu buraya tasimak ve uyumadigimizi göstermek kimseye zarar vermez diye düsünüyorum. Zaten bu tarz hedefsiz bir anma bile elestirinin, tepkinin nereye gittigini göstermeye yeter.

Not: Ben tepkimde yada yazdiklarimda hakli olmak istemiyorum. Sadece bu ülkenin bütünlügünü ve halkinin sagligini temenni ediyorum. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners