Yaka 44 beden 42 deyince sorun 癟覺k覺yor. Ama bunun tersi daha b羹y羹k sorun olurdu
Sana terzi yolu g繹r羹n羹yor eklindeki fikirlere "evet" ama bu konudaki yorumlara "hay覺r".
Terzi g繹mlei giymek art覺k bizde de se癟kin davran覺覺 oldu.
imdi burada unu a癟覺k癟a sormak laz覺m, "asymptote kardeim, bir g繹mlek i癟in b羹t癟emiz nedir?"
Nas覺l saat 繹nerilerinde b羹t癟e, kasa, kadran ve saire soruyorsak burada da bunu sormam覺z art.
B羹t癟e s覺n覺rs覺z diyenlerdeysen eer 癟繹z羹m bulunur, oturduun yerde bile 繹l癟羹 al覺rlar.
Ancak bu s覺n覺ftan olmad覺覺m覺z覺 varsayarsak, ilinizdeki terziler de 癟繹z羹m olabilir.
Terziye de gitmek istemiyorum deniyorsa, beendiin ve yakas覺 istediin gibi olan bir g繹mlek 羹zerinde "modifikasyon" yap覺lmal覺d覺r.
G繹mlek 繹l癟羹leri haz覺r giyimde hep yakaya g繹re verilir. Yani 44 cm yaka 繹l癟羹n羹z varsa g繹mlek 繹l癟羹n羹z 44't羹r. Bedende g羹n羹m羹zde s覺k覺nt覺 癟ok. Sa癟ma sapan bedenler 癟覺kt覺, slimfit, stardartfit, comfortfit, customfit, regularfit, fitolufit ve saire.
L羹ks terzilere diktiremem, buradaki terzilerin diktiklerini de beenmem derseniz, yukarda sayd覺覺m bedenlerin 繹l癟羹lerini ayr覺nt覺l覺 veren vakko, beymen gibi maazalar覺n internet sat覺 sitelerinden yaka 繹l癟羹n羹ze denk gelen beden 繹l癟羹lerini k覺yaslay覺n. Bu 繹l癟羹leri almada da minimal bir terzilik bilgisi gerekir ama onu 癟繹zmelisin.
Uzun laf覺n k覺sas覺, ben olsayd覺m, terziye gitmek de istemiyorsam, uygun yaka g繹mlek al覺r, bedenini daraltt覺rmay覺 tercih ederdim, vesselam

Vakit nakittir.