TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Innovative G繹mlek Aray覺覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Innovative G繹mlek Aray覺覺

Mesaj asymptote » 15 Kas 2012, 01:47

Fatihzdemir teekk羹rler balant覺 i癟in :thumbup:
Drk yazd覺:Asymptote, sana terzi yolu g繹r羹n羹yor bence :thumbup:

Shrek gibi adam覺m, bana haz覺r g繹mlek olmaz, hakl覺s覺n.. :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj SeRxx » 15 Kas 2012, 01:56

Bence Lacoste'da bulunur abi :)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj aokyy » 15 Kas 2012, 11:22

asymptote, seni terzi paklar. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
aokyy

Ya: 37
Kay覺t: 11 Ara 2011, 14:40

Mesaj fbolukbas » 15 Kas 2012, 11:47

aokyy yazd覺:asymptote, seni terzi paklar. :D

Evet, kesin 癟繹z羹m bu.. Peder de ayn覺 y繹ntemle, u癟uk-ka癟覺k olmayan fiyatlara pantolon, g繹mlek diktiriyor.
Babalar g羹n羹 i癟in falan t繹vbe ettim k覺yafet alm覺cam, ne ekilsizmi, hi癟 de belli etmiyor halbuki :)
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj sedir » 15 Kas 2012, 12:58

Yaka 44 beden 42 deyince sorun 癟覺k覺yor. Ama bunun tersi daha b羹y羹k sorun olurdu ;)
Sana terzi yolu g繹r羹n羹yor eklindeki fikirlere "evet" ama bu konudaki yorumlara "hay覺r".
Terzi g繹mlei giymek art覺k bizde de se癟kin davran覺覺 oldu.
imdi burada unu a癟覺k癟a sormak laz覺m, "asymptote kardeim, bir g繹mlek i癟in b羹t癟emiz nedir?"
Nas覺l saat 繹nerilerinde b羹t癟e, kasa, kadran ve saire soruyorsak burada da bunu sormam覺z art.
B羹t癟e s覺n覺rs覺z diyenlerdeysen eer 癟繹z羹m bulunur, oturduun yerde bile 繹l癟羹 al覺rlar.
Ancak bu s覺n覺ftan olmad覺覺m覺z覺 varsayarsak, ilinizdeki terziler de 癟繹z羹m olabilir.
Terziye de gitmek istemiyorum deniyorsa, beendiin ve yakas覺 istediin gibi olan bir g繹mlek 羹zerinde "modifikasyon" yap覺lmal覺d覺r.
G繹mlek 繹l癟羹leri haz覺r giyimde hep yakaya g繹re verilir. Yani 44 cm yaka 繹l癟羹n羹z varsa g繹mlek 繹l癟羹n羹z 44't羹r. Bedende g羹n羹m羹zde s覺k覺nt覺 癟ok. Sa癟ma sapan bedenler 癟覺kt覺, slimfit, stardartfit, comfortfit, customfit, regularfit, fitolufit ve saire.
L羹ks terzilere diktiremem, buradaki terzilerin diktiklerini de beenmem derseniz, yukarda sayd覺覺m bedenlerin 繹l癟羹lerini ayr覺nt覺l覺 veren vakko, beymen gibi maazalar覺n internet sat覺 sitelerinden yaka 繹l癟羹n羹ze denk gelen beden 繹l癟羹lerini k覺yaslay覺n. Bu 繹l癟羹leri almada da minimal bir terzilik bilgisi gerekir ama onu 癟繹zmelisin.
Uzun laf覺n k覺sas覺, ben olsayd覺m, terziye gitmek de istemiyorsam, uygun yaka g繹mlek al覺r, bedenini daraltt覺rmay覺 tercih ederdim, vesselam :D
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj sedir » 15 Kas 2012, 14:36

Bu konudaki laf'覺m覺z覺 biraz da say覺larla destekleyelim.
Eskiden Vakko'nun internet sitesinde de vard覺 diye hat覺rl覺yorum ama u anda yok.
Ayr覺nt覺l覺 繹l癟羹 veren Beymen'in rakamlar覺 unlar.
imdi sana d羹en bu rakamlardan hangisini bir arada istediini tesbit etmek.
Bir 繹l癟羹m yaparsan, belki kendi kendine oluturabilecein bir 癟繹z羹m 羹retilebilir.
Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj asymptote » 15 Kas 2012, 15:10

herojd11 yazd覺:Abdullah Kiil覺'da yap覺yor

Burada Ki覺l覺 maazas覺 var, yar覺n bir gideyim bakay覺m 繹zel dikim yap覺yorlar m覺.

Sedir hocam 繹neriler i癟in teekk羹rler. Bizim terzi ihtiyac覺m覺z zorunluluktan, san覺r覺m baka 癟are g繹r羹nm羹yor. Geni yaka g繹mlek al覺p bedeni daraltt覺rmak da bir 癟繹z羹m olabilir fakat buradaki terzilerin bu ilemi adamak覺ll覺 yapabileceinden kukuluyum. En iyisi batan 繹zel dikim yapt覺rmak. Tek bir g繹mlek olaca覺 i癟in san覺r覺m 200 lira civar覺 bir b羹t癟e ay覺rabilirim bunun i癟in.

l癟羹 tablosunda ge癟en beden 繹l癟羹lerini kendim hassas olarak almam zor, bunu da ben Ki覺l覺 da halledeyim en iyisi..

Ama siz benim as覺l soruma cevap vermediniz, bendeki bu orant覺s覺z benden 繹l癟羹s羹 ilelebet payidar m覺 kalacak? Kilo verirsem normal insanlar gibi normal maazalardan haz覺r g繹mlek al覺p giyebilir miyim? :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj SeRxx » 15 Kas 2012, 15:14

Abi ne uraacaks覺n al b羹y羹k beden g繹mlei, ben sana cok iyi bir terzide daraltt覺ray覺m ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners