TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Mesaj avsu07 » 02 Eki 2012, 00:10

Evinin kapısında bir taraftarın elini öptüğü görüntüyü görünce "hatun kapat ağlayacağım" dedim. Kapatmasına rağmen gözlerim ıslandı. Galatasaray'lıyım 3 temmuz sürecinde bile Aziz Yıldırım'a sövmedim, saydırmadım. Galatasaray şampiyon olduğu gece iş nedeniyle maç izleyememiş, eve geldiğimde Şükrü Saracaoğlu stadında biber gazından taraftarların ölüm tehlikesi atlattığını görünce beynimden vurulmuşa dönmüş, maçı stadyumda izleyen Fenerbahçe'li dostlarımı aramış, iyi olup olmadıklarını, yardım için birilerini göndermemi isteyip istemediklerini sormuştum.

Hatta bir kaç arkadaş ertesi gün arayıp nasıl Galatasaray'lısın, şampiyon olduğunuz için sevineceğine bizim dertlerimizle uğraşıyorsun demişlerdi.

Ama bu gün hayatımda etmediğim küfürleri malum iki şahıs için ettim. İnsan olmanın ne kadar değerli bir haslet olduğunu bize böyle olumsuz olarak gösterdikleri için.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Maradona » 02 Eki 2012, 07:51

Evet, Alex'in gönlümüzdeki yeri ayrıdır; ama Aykut Kocaman'ın yeri ise apayrıdır bende... Gereksiz sosyal medya mesajları ve sürekli aynı yarayı kaşıyıp durması ile Alex hatalıdır benim gözümde bu son yaşanan olaylarda... İnsanız hepimiz, hatalarımız elbette olacaktır... O nedenle, n'olursa olsun Alex değerinden hiçbir şey yitirmemiştir içimde... Küçücük bir sitemim var kendisine sadece: Ah be Alex, olmasaydı sonumuz böyle...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj asymptote » 02 Eki 2012, 08:34

Herojd Fenerbahçe ne zaman kendisine hizmet eden futbolcu ve teknik adamların değerini bildi ki?
Türk futbolunda efsane olmuş bir isim, Oğuz nasıl gönderildi Ali Şen zamanında?
Peki genç ve umut vaad eden bir teknik direktör olarak Rıdvan tek bir avrupa maçı yenilgisinden sonra apar topar nasıl istifa ettirildi?
Zico nasıl gönderildi Zico? Fener'e kulüp tarihindeki en büyük avrupa başarısını yaşatan, şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan teknik adama nasıl kıyıldı?

Bu işler böyle olmamalıydı. Bir şeyler hatalı, bir şeyler eksik, bir şeyler yanlış Fenerde. Bir çuval inciri berbat etmek deyimi Fenerbahçe için söylenmiş olmalı..

vmetin Aziz başkan miadını çoktan doldurdu. Artık bırakıyorum dediğinde kulüptekiler çılgınca geri çağırmamalıydı.. Artık gitsin!
Borsadaki hisse değeri toplamı 1 milyar dolar olan bir kulüp böyle idare edilmemeli!..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Remre » 02 Eki 2012, 08:51

Büyük kaptana saygılar :super: Ben esas bundan sonrasını merak ediyorum. :?: :?:
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj Emre » 02 Eki 2012, 08:55

Aziz Yıldırım mutlaka gitmeli. Başka bir şey demeye lüzum yok.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj mlm » 02 Eki 2012, 09:44

Ben Galatasaray'lıyım ama bu adam sevilmeyecek adam değildi be..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Analyzer » 02 Eki 2012, 12:47

Bir takıma bu kadar emek vermiş bir oyuncu ne olursa olsun bu şekilde gönderilmemeliydi
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Mesaj mucadeleci » 03 Eki 2012, 00:23

Bu memlekete gelmiş geçmiş en kaliteli topçulardan birisini, Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna bunca hizmeti olmuş ahlak timsali bir sporcuyu hain gönderir gibi gönderen zihniyete yazıklar olsun. Kim ne derse ne yaparsa kendi kalitesini ortaya koyar ve bu cümleden olarak, Alex bir şey kaybetmedi. Çok sevdiğim bir futbolcu, hem futbol kalitesi hemde yaşam kalitesi ile...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners