TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

24 Kasım Öğretmenler Günü

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: 24 Kasım Öğretmenler Günü

Mesaj zfr » 24 Kas 2013, 21:45

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun :champ:
Forum üyelerinin kutlamalarını da üzerime alınarak hepinize teşekkür ediyorum :champ: :champ: :champ:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj drk » 24 Kas 2013, 23:50

Bizlerin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan saygıdeğer tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 24 Kas 2013, 23:56

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 24 Kas 2014, 02:29

TSF üyesi ve diğer tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun :champ: Hepsine saygılar ve emekleri için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mecburen » 24 Kas 2014, 06:58

Sınıfta hep en arkada otururdu. Derslere ben kaldirirsam kalkar hic sesi çıkmazdi. Üstü başı pasakliydi. 'Ilgilenmiyorlar mi bu cocukla' diye düşünürdüm .
Yine bir öğretmenler günü gelip çatmisti. İçimi heyecan kaplamisti. Çocuklar çiçekler küçük hediyeler almışlardı tek tek getirip veriyorlardi. Hepsini kucaklayip öptüm. En arkada oturan o pasakli çocuk başı one eğik elinde bi gazeteye alelade sarılmış bi seyle duruyordu. Yanıma gelmedi. Açıkça pasakli olduğu için yanıma gelmesini de istemiyordum . Sonra neden bilmem 'sen benim öğretmenler günümü kutlamayacak misin?' Dedim. Yerinden kalktı. Sessizce yanıma geldi. Gazeteye sardigi şeyi bana uzattı. Icimden ne kadar özensiz diye düşünüyordum. Açınca yarım şişe kullanilmis parfüm ile karşılaştim. daha da şok oldum. Kızdım. Yine de teşekkür edip yerine gönderecekken çocuk karşımda gözlerini bana dikmis bakıyordu. Bu ne dedim. Gayri ihtiyari. Çocuk başı one eğdi. Annemin parfümü dedi. Annem geçen yaz öldü öğretmenim. Bunu duyunca başımdan kaynar sular döküldü . Neden konusmadigini neden pasakli oluşunu anlamıştim. ' öğretmenim parfümü sıkar misiniz ' dedi. Sıktı m . Bana sim sıkı sarıldı. Kaybettiği annesinin yerine beni koymuştu. O güne kadar onla ilgili düşündüğüm bütün kötü düşünceler için kendimi affetmedim. O günden sonra en sevdiğim öğrencim o olmuştu.
Öğretmenler günümüz kutlu olsun ...
Kullanıcı avatarı
mecburen

Mesaj Erdem35 » 24 Kas 2014, 09:32

Bond :champ:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj hozburun » 24 Kas 2014, 10:34

TSF deki ve yurdumuzun dört bir yanındaki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlarım :champ: :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj aleamoukht » 24 Kas 2014, 10:38

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
aleamoukht

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners