clk yazdı:Emre, büyüklügünüzü gördük. Sike, hile ne varsa sizde cikti

Aman biz bu kadar büyük olmayalim.
Not: Saka bir tarafa tüpcü basa geldiginden beri Besiktas ile baglarimi kopartmistim. Gidene kadar da böyle devam edecek. Eger bir de sike olayi cikarsa, Besiktas Jimnastik Klubü ile olan baglarimi sonuna kadar kopartacagima emin olun. Fenerbostanli arkadaslardan da ayni olgunlugu bekliyoruz

Ben Aziz Yildirim'i degil Fenerbahce'yi tutuyorum clk

3. lige bile dusurseler yine ayni destegi vermekten geri kalmam.
Bu sonucu hazirlayan en buyuk etken Aziz Yildirim'in hirsi oldu. Soz verdigi 3 sene ust uste sampiyonlugun ilkini kacirdi, ikincisinin kacmasina goz yumamadi. Eger biseyler yaptiysa da bu sebeple yapmistir. Dava devam ediyor, sike yaptigi kanitlananlar cezasi neyse ceksin, buna zerre kadar itirazim yok lakin polisin tuhaf tutumuna da dikkat cekmeden edemeyecegim. Kendisini hem yargi, hem federasyon, hem de spor bakanliginin yerine koymak gibi bi gafletin icindeler su anda. Aziz Yildirim'da felc suphesi varmis, yine tutuklananlardan birinin babasi hayatini kaybetti. Eger bu davalarin sonunda bisey cikmazsa bu canin hesabini kim vericek? Ben soyleyim: Kimse.
Ben su anda uzgun olmakla beraber herhangi bir sucluluk hissetmiyorum, zaten hissetmem de sacma olur. Alnim acik. Sariyla laciverti desteklemeye devam edecegim lakin tekrarliyorum, eger gectigimiz sezonun yaygarasi, harcadigimiz paralar, ayirdigimiz vakitler bosaysa ve yoneticiler pis islere bulastilarsa onlara hakkimi helal etmiyorum.