TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sağlıklı Zayıflama ve Yağ Yakımı İçin İdeal Nabız Aralığı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Sağlıklı Zayıflama ve Yağ Yakımı İçin İdeal Nabız Aralığ

Mesaj Khan » 15 Eyl 2016, 21:37

asymptote yazdı:Güncelleme: Bir buçuk ayda 10 kilo verdim fakat son bir haftadır duvara toslamış gibiyim, gram ilerlemiyor. Gerçi bayram dolayısıyla diyeti sanırım biraz bozdum. Fazla kilo meğer bünye üzerinde ne büyük bir yükmüş. Sırtımdan bir şeker çuvalını almışlar gibi hissediyorum. Sene sonuna kadar bir 10 kilo daha verebilirsem ideal kiloma kavuşmuş olacağım.. Ondan sonra stabil kalmak mesele..

Bu duvara toplama dediğiniz şey plato evresi diye adlandırılıyor, bir iki gün diyeti şekersiz olarak bozun, vücut diyet modundan çıkıp metabolizmadaki yavaşlamayı eski haline getirsin, sonra diyete devam :)
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj asymptote » 15 Eyl 2016, 21:43

Nethiustr yazdı:..bir iki gün diyeti şekersiz olarak bozun, vücut diyet modundan çıkıp metabolizmadaki yavaşlamayı eski haline getirsin..

Ekonomik moddan çıkmak için depoyu fulle diyorsun, anladım.. :) Öyle yapalım.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Khan » 15 Eyl 2016, 21:47

asymptote yazdı:
Nethiustr yazdı:..bir iki gün diyeti şekersiz olarak bozun, vücut diyet modundan çıkıp metabolizmadaki yavaşlamayı eski haline getirsin..

Ekonomik moddan çıkmak için depoyu fulle diyorsun, anladım.. :) Öyle yapalım.. [emoji106]

Aynen öyle :)
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj eraslani » 15 Eyl 2016, 21:53

her bünyenin ağırlık konusunda bir hafızası var..ağırlıklı ortalama sistemi dersek yanlış olmaz sanırım..1 ay gibi kısa sürede 10 kg kaybedince eksik kilo uyarısı veriyor ve tamamlamaya çalışıyor..direnerek düştüğümüz kilonun normal seviye olduğunu bünyeye kabul ettirmek gerekiyor..en zor aşama bu..ara öğünler sıklaştırılırsa faydası görülebilir..ben galetayı kullanıyorum bünyeden aşırı yeme isteği oluşuyorsa..sade kepekli vs..kemirdikçe yeme isteği azalıyor..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Khan » 15 Eyl 2016, 22:01

+1 Eraslani

Sık ve az yemek etkili bir teknik.

Diyet bitince, istediğimiz kiloya kavuşunca da dikkat etmekte fayda var, bu plato modu vücudun harcadığı enerjiyi aşşağıya çekiyor, bir nevi metabolizma yavaşlıyor.

Hal böyle olunca diyet bitince yemeklere çökmek verdiğimiz tüm kiloyu bir anda tekrar almamıza sebebiyet verebilir.

Yavaş yavaş :)
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj asymptote » 15 Eyl 2016, 22:06

Ben de ara sıra kontrplak kemiriyorum. Tek başına yavan oluyor fakat limonlu sodayla gideri var.. ;)
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj eraslani » 15 Eyl 2016, 22:13

Ama işin özü hareket..
Ort. 10.000 adım olursa günlük en kötü sabit kalıyor kilo..

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj asymptote » 15 Eyl 2016, 23:02

Haftanın 6 günü her gün 5 km yürüyüş+koşu yapıyorum. İdeal kiloya kavuşunca da tempolu yürüyüşe devam.. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners