TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat癟i Cengiz Ustan覺n Rahats覺zl覺覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Saat癟i Cengiz Ustan覺n Rahats覺zl覺覺

Mesaj Cct » 03 Nis 2015, 12:58

ok ge癟mi olsun
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj leonardo06 » 03 Nis 2015, 13:48

ge癟mi olsun usta...
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

Mesaj Cotton » 03 Nis 2015, 14:10

Ge癟mi olsun, tez zamanda sal覺覺n覺za kavuman覺z dileiyle.
Hi癟 bir eye cesaret edemeyen, hi癟 bir eye 羹mit beslemesin !
Kullan覺c覺 avatar覺
Cotton

Ya: 53
Kay覺t: 22 Au 2014, 09:24

Mesaj Archimed » 03 Nis 2015, 14:47

Cengiz Usta'ya acil ifalar diliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj bengisaat » 03 Nis 2015, 16:07

Merhaba dostlar,
G羹zel dilekleriniz i癟in hepinizi 癟ok saolun teekk羹r ederim.
Malesef pek iyi haberlerle d繹nemedim.Ameliyat 繹ncesinde g繹s羹mdeki keskin sanc覺n覺n sebebi olarak kalpten 羹phelenilmi ancak sonras覺nda kalbimin salam olduu g繹r羹l羹nce ultrasonda safra jesesinde ta tesbit edildi ar覺 bundan denildi ve safra kesesi al覺nd覺.
Her ey iyiyken tam taburcu olaca覺m g羹n birden ayn覺 sanc覺 ve bir ka癟 dakika sonra aniden bili癟n kayb覺 sonucu y羹z羹st羹 yere d羹m羹羹m.

Ay覺ld覺覺mda bacak ve kollar覺m覺 hissetmiyordum daha sonra bacaklar覺m ve kollar覺m d羹zeldi ancak sa elimi ilk g羹n hi癟 oynatamasamda imdi oynatabiliyor ancak kapatam覺yorum g羹癟 kayb覺 var.

Emar 癟ekildi ve bu g羹n beyin cerrahi doktoru 3 yerde boyun f覺t覺覺 tesbit ettik acilen ameliyat dedi.
G羹vendiim bir fizyoterapist abimiz var oda inceledi ve ayn覺 ekilde biri d羹zelsede dierleri her an fel癟 olabilirsin hemen ameliyat dediler.

襤stanbulda bu ileri yapabilecek biri varm覺 g羹veneceiniz bildiiniz varsa bir konual覺m .
Yoksa art覺k mecburen bir ka癟 g羹n i癟inde bal覺kesirde olaca覺m ancak tedirginim.
u anda sa elim k覺smen kullanabiliyorum ancak bu ekilde felce gider dediler.

Cevaplar覺n覺za g繹re hareket edeceim,tecr羹belerinizide payla覺rsan覺z sevinirim.
Ellerimde pek takat yok pek yazam覺yorum ancak konuyu takip edeceim
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj leonardo06 » 03 Nis 2015, 17:02

abi boyun f覺t覺覺n覺n uzman覺 izmirde prof.dr. Mehmet Zileli dediler.
eimde de ayn覺 sorun var. 3 adet boyun f覺t覺覺.

Kalkt覺k gittik ama ameliyat etmedi. Daha dorusu vakay覺 hen羹z ameliyatl覺k bulmad覺.

http://www.zileli.com/#2

ite 繹zge癟mii:
1956 K覺rkaa癟 doumlu olan Dr.Mehmet Zileli, 1974 te 襤zmir Buca Lisesi ni, 1980 de Ege niversitesi T覺p Fak羹ltesini bitirdi. Ayn覺 fak羹ltede 1986 da n繹roir羹rji uzman覺 oldu.
1987-1988 y覺llar覺na Almanyan覺n Erlangen niversitesinde Prof.J.Schramm 覺n yan覺nda arat覺rma g繹revlisi olarak 癟al覺t覺. Bu s覺rada Alexander von Humboldt Vakf覺ndan burs ald覺.
1989 da do癟ent, 1996 da profes繹r oldu. 1996 dan beri Ege niversitesinde profes繹r olarak 癟al覺maktad覺r. Kliniin Spinal Cerrahi Birimi'nin sorumlusudur.
N繹rofizyoloji ile ilgili 癟al覺malar覺 nedeniyle 1993-1995 y覺llar覺nda Klinik N繹rofizyoloji, EEG-EMG Dernei nde bakan yard覺mc覺l覺覺 g繹revinde bulundu.
1995 te T羹rk N繹roir羹rji Dernei Spinal Cerrahi Grubu nun kurulmas覺na 繹nc羹l羹k etti, 1999 y覺l覺na dek 4 y覺l s羹re ile bakanl覺覺n覺 yapt覺.
2006-2008 y覺llar覺 aras覺nda T羹rk N繹roir羹rji Dernei Bakanl覺覺, 2007-2008 y覺llar覺nda World Spine Society Bakan Yard覺mc覺l覺覺n覺 yapt覺.
lkemizde omurga cerrahisinin gelimesine ve eitimine katk覺lar覺 oldu. 1997 den beri spinal cerrahi kurslar覺 d羹zenlemektedir. Ayr覺ca 2003 ve 2005 y覺llar覺nda Cleveland Klinik ile birlikte spinal cerrahi kadavra kursu d羹zenlemitir. 2002, 2003 ve 2004 y覺llar覺nda Avrupa Omurga Dernei nin Seyahat Bursuna ev sahiplii yapm覺 ve her y覺l Avrupa dan gelen uzmanlara eitim vermitir. 2007 yl覺nda World Spine IV Kongresinin bakanl覺覺n覺 yapm覺t覺r.
Ayr覺ca 羹lkemizde ilk kez uygulanan spinal cerrahi uzmanl覺k sonras覺 eitim (spine fellowship) programlar覺n覺 uygulamaktad覺r. 3-6 ay s羹reli bu programlara u ana dek yurt i癟i ve yurt d覺覺ndan 36 n繹roir羹rji uzman覺 kat覺lm覺t覺r.
Halen ulusal ve uluslararas覺 21 dernein 羹yesidir, 14 bilimsel derginin hakemliini yapmaktad覺r.
39 uluslararas覺 yay覺n覺, 13 uluslararas覺 kitap b繹l羹m羹, 68 yerli yay覺n覺, 72 yerli kitap b繹l羹m羹, 4 kitab覺, 54 uluslararas覺 ve 171 ulusal kongre bildirisi vard覺r.
襤yi derecede 襤ngilizce ve Almanca bilmektedir.
Evli ve iki 癟ocuk babas覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

Mesaj hozburun » 03 Nis 2015, 20:47

Ustam acil sifalar dilerim...Gecen ay enistem boyun fitik ameliyati oldu, gayet basarili gecti ve su an iyi hissetmekte...ozel tavsiyeler ile ameliyati Onur Kulaksizoglu yapti

http://www.dronurkulaksizoglu.com/

Asistaninin telefonu 0532 542 53 15
Danisin , arastirin isterseniz, gecmis olsun
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj Miriel » 03 Nis 2015, 21:17

Cengiz ustam 癟ok ge癟mi olsun. Allah ifalar versin. Pozitif haberlerinizi bekliyorum.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners