TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mustafa Kemal Atatürk / Saygıyla Anıyoruz

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesaj Wwtr » 10 Kas 2011, 12:14

Atam,ruhun şad olsun. Seni her gün olduğu gibi bugün de sevgi ve saygı ile anıyoruz.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj cenk » 10 Kas 2011, 13:29

ruhun şad olsun atam,izindeyiz
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Archimed » 10 Kas 2011, 15:27

Atatürk sadece idealist, başarılı bir asker ve sonrasında sıfırdan bir devlet kuram siyasi lider değildi. Hayatının büyük kısmını cephede ve askeri erkan içinde geçirmiş olmasına rağmen günümüz işadamı, politikacılarına, beyaz yakalılara, kısaca toplumdaki herkese örnek olacak hayat tecrübesi, vizyona sahipti. Bu yazdığım şeyler pek çok zeki ve çalışkan insanda var olabilecek özelliklerdir.

Bütün bu meziyetlerin yanı sıra sanki hayatı boyunca salon ortamlarında yaşamış birisi gibi ince zevk ve beğenileri olduğunu her geçen gün daha fazla idrak ediyorum.

Deniz ve denizciliğe olan sevgisini Savarona ve Florya deniz köşkünce çekilen resimlerden anlayabiliyoruz. Katıldığı sosyal etkinliklerdeki yemek yerken, dans ederken çekilen resimlerindeki karizma ve ince gustoyu günümüz politikacılarında görmek ne mümkün? Yine Atamız'ın PP marka saaatiyle ilgili bir yazıyı bu forumda gördüğümü hatırlıyorum... Avusturya ve Almanya'da gördüğü kaplıcaları yurdumuzda ilk kurduran kişi de Atamız'dır. Atatürk sadece sanayiye dayalı bir büyüme ve yine sadece ordunun gücüne dayalı dış politika izlememiştir. Yaptığı devrimlerin yanı sıra son derece şık giyinmesi, spor ve denize tutkusu, Türk mutfağı ve musikisine sevdası, dil ve tarih kurumu kurdurarak medeniyete katkısı ile sadece bize değil, gelecekteki nesillere de örnek olmuştur.

Son olarak Atatürk'ün insana saygısı ve insan sevgisini hatırlatmak istiyorum.. Keşke Atamız'ı kendi vatandaşından korkan ve yüzlerce koruma ile dolaşan politikacılar da örnek alsaydı..
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj drk » 10 Kas 2011, 19:28

Her zamankinden daha büyük bir hasretle anıyoruz...
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj espinosa » 10 Kas 2011, 20:06

M. Kemal ATATÜRK = Türkiye Cumhuriyeti

Atatürk, en büyük eseri olan devletimiz varlığını korunduğu sürece bizim için yaşıyor olacaktır. Onun için bizlere düşen en büyük görev bu mirası her şeyimizle korumak, gözetmek ve yaşatmaktır. Ruhun şad olsun büyük önder.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj Thevenin » 11 Kas 2011, 09:32

herojd11 yazdı:Bildiğim kadarıyla Japonya'da düzenlenen 15.Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonasında Kadın Milli Takımımız tam 10 Kasım 09:05'te maç sırasında mola alarak bir anma töreninde bulunmuşlar fakat herhangi bir video ya da görseline çok aramama rağmen ulaşamamıştım.

Hatirlattigin icin tesekkurler herojd, 10.11.2003 Türkiye - İtalya Dünya Kupası maci. TVF arsivi 2005'te kesilmis, haber bile yok, nasil yer almadigini hala anlamadim. TSI 08.00'deki mac TRT 1'den de naklen yayinlanmis, tam 09.05'teki molanin kaydi da olmali. Ayni kupadan Çin'in neredeyse tum mac videolari mevcut.

Buldugum gazete haberlerinde macin haberi var; ama iclerinden sadece birkacinda bu anma yer bulmus.

:arrow: İşte Ata'nın kızları / Milliyet 11.11.2003
:arrow: Alkışlar sultanlara / Hurriyet 12.11.2003

Resim

Resim

165x131 boyutlarinda bir fotograf. Baskidaki de muhtemelen ayni boyutlarda. Erisimi olan varsa yanilmak ve yanlis cikmak isterim.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj herofb » 11 Kas 2011, 10:21

Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın diye isim vermemiştim ama bu araştırmayı senden bekliyordum , çok teşekkürler Thevenin , bu kadar özel bir konunun yer almaması maalesef utanç verici
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 11 Kas 2011, 12:53

İnternetsizlik nedeniyle konuya geç katılıyorum, huzur içinde yat Atam...
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners