Bu arada kulturel gezi icin tabiki Paris harika olacaktir bir de cruise'un bende balayi icin uygun olmadigini dusunuyorum
SeRxx yazdı:Büyük bir engel çıkmazsa arkadaşımla bu yaz, İst. ->Lviv ->Kiev ->Odessa ->Kişinev -> Bükreş ->İst. turu yapmayı düşünüyoruz; zamanı gelince yardım isteyecem mutlaka![]()
![]()
Altıkırkbeş, şimdiden iyi tatiller
SerdarFB yazdı:Heyecan verici bir seyahat olacağı kesin. İtalya'da seyahat Roma'dan başlayıp sırası ile Floransa, Pisa görülebilir. Oradan sahil kasabaları olan Viareggio, Forte dei Marmi ile devam edip ver elini Genoa. Sonrasında belki Sanremo ve oradan da Nice e geçilir.
Thevenin yazdı:Yok bu Kiev'in bir hikmeti var, gormek lazim, ekran basinda ayni tadi vermiyor![]()
6ltıkı4kbe5 guzel baslikInterrail Gunlugu olarak da kullanilabilir
HeroFB yazdı:her gencin üniversite hayatı boyunca hayalini kurduğu ama amaan seneye gideriz diye bir türlü gidemediği interrail'e katılman bu yaşımda ve neredeyse tüm avrupayı gezmişken beni bile çok heyecanlandırdı , umarım gruptan kıvıran olmazve gerçekleştirirsiniz
![]()
şu an yine yurtdışındayım ve otelden çıkmam gerekiyor o yüzden yazamayacağım ama parça parça katkıda muhakkak bulunmak isterim
bu arada bence trip advisor'dan sen ufak bir liste yapmaya başla rota hakkında bizlerde bu listeden bazı yerleri silerek , bazı yerler ekleyerek katkıda bulunmaya çalışalım
altıkırkbeş yazdı:Artık saat konusunda almanya ve italya ile idare edeceğim
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir
|