TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Mesaj Clk » 28 Eki 2011, 21:05

Alakasiz gelebilir ama bana bugünün sartlarina cok uyumlu geldigi icin paylasmak istedim...

Cumhuriyet Bayrami milli mücadelemizin simgesidir, Cumhuriyet Bayrami sehitlerimizin simgesidir, Cumhuriyet Bayrami bu halkin var olusunun simgesidir. Bu ülke yakin gecmiste ne zor dönemlerden gecti, 1 Mayis ile baslayip 12 Eylül ile biten süreci yasadi Cumhuriyet Bayrami kutlandi, 1999 yilinda onbinlerce insanimiz hayatini kaybetti Cumhuriyet Bayrami kutlandi. Biz Cumhuriyet cocuklariyiz, biz özgür bir irkin evlatlariyiz, biz serefimiz ile bu bayrami kutlariz. Bu halkin bu bayrami kutlama sevincinin üzerine de gölge düsürülmesin. Eger gercekten üzgün iseniz bütün televizyon kanallarini kapatin, bütün spor müsabakalarini iptal edin, bütü gece klüplerini kapatin, kahvehanelere kepenk vurun ama benim Cumhuriyet Bayramima DO-KUN-MA-YIN!!!

Ne Mutlu Türküm Diyene !!!

Yüce Türk Halkinin Cumhuriyet Bayrami Kutlu Olsun
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Acc » 29 Eki 2011, 00:29

Clk bence çok alakalı...
Kullanıcı avatarı
Acc

Mesaj Clk » 29 Eki 2011, 00:49

ACC, ben böyle dayiya da, böyle lidere de canimi veririm... Daha fazla yazmak istemiyorum cünkü piranha olarak degil Türkiye Cumhuriyeti Vatandasi Bülent Aktas olarak kendimi kaybediyorum, sinirlerime hakim olamiyorum.

Icim yaniyor Caner :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 29 Eki 2011, 02:32

Clk, kimin yanmıyorki? :(

Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bozok » 29 Eki 2011, 02:41

sayın başbakanımız düğün düğün dolaşmış bugün :shock:
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj Emre » 29 Eki 2011, 04:05

Oncelikle herkesin Cumhuriyet Bayrami'ni kutlarim. Malesef ulkemizde ozellikle genc nufusta bu onemli gunun degeri bilinmiyor. Ben bugunu bi anma veya kutlama gununden cok bi hatirlatma olarak goruyorum. Hani bazen telefonumuzun alarmi calar, ekranda bi hatirlatma belirir ya o turden bi hatirlatma. Ekranda beliren mesaj da bana sunu hatirlatiyor: su an bize onu yap bunu yap, x kriterlerine uy diye dikte eden Avrupa Ulkelerinden bazilari, o gun ulkemize bizzat girip topraklarimizi isgal etmislerdi. Malesef kendi icimizden bazi kesimler de onlara destek olmuslardi. Kagit ustunde hesaplar kitaplar yapiyorlardi vatani paylasmak icin. Ben bunu hatirliyorum. Ne kadar dostane mesajlar verirlerse versinler, ben bu ulkeleri boyle hatirliyorum.

Ve onlarin avcunun icinden alindi bu Vatan. Mustafa Kemal, cepheye mermi tasiyan kadinlarimiz, ayagina caput baglayip savasa kosan genclerimiz, hepsi topyekun seferber olup bize bu vatani hediye ettiler. Simdiki genclere duyarsizlik asilaniyor. Belki cok klise olacak ama, yillari 5'er 5'er geriye dogru gidip hatirladiginizda o donemlerden bugune gelene kadar genclerin onceliklerinin neler oldugunu gorebilirsiniz. Eskiden onur, haysiyet, durustluk, gelenek gibi kavramlar degerliyken, simdi is tam tersine dogru kayiyor. Simdiki gencler birbirlerinin, hatta buyuklerinin arkasindan oyunlar cevirdikce populer (onlara gore degerli) oluyorlar, ellerindeki cep telefonlari iyilestikce populer oluyolar, birbirlerini ezdikce, umursamadikca populer oluyolar.

Iste her sene 29 Ekim'de gun boyunca her seyi kiyaslama firsatim oluyor. Bu gunun degeri de benim icin bu.

Gunumuz siyasetine hic girmek istemiyorum cunku benim de bi coguna radikal gelecek fikirlerim var :) Mesela hayalim, hep bi bayram stadyumu kurmak. 3d gosterilerle, turk yildizlarinin, tanklarin sovuyla, sergilenmesiyle, muze kismi da olan muthis bi bayram alani. Unlu sanatcilar o donemi canlandirsin, bu cok profesyonelce olsun. Ve orasi hep dursun, her bayram orada kutlansin. Yaz da olsa, kis da olsa bu yapilabilsin isterim. Bu gunleri teknolojinin de elverdigi imkanlarla hakkini vererek kutlamak gerek diye dusunuyorum. Nedeni de, provasi, gosterisi vs. derken nerden baksak 2 is gunu gume gidiyor. Cocuklar gosteri yapcam diye okulu asiyorlar, onun yaninda kar kis demeden heder oluyorlar. Ayrica su anki gosteriler cok demode geliyor, cocuklara o donemin ruhunu yansitmaktan cok uzaklar. Yillardir izlerim o gosterileri, Canakkale Sehitliginde 5 dakikada aldigim motivasyonu diger gosterilerde 20 senede alamadim.

Bayramima dokunma deyince aklima hep boyle seyler geliyor. Bilmiyorum bi gun gerceklesir mi.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Clk » 29 Eki 2011, 08:49

Ey Türk Gencligi,

İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Türk Milleti!

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

Ne mutlu Türküm diyene!
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj magari » 29 Eki 2011, 09:04

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. :champ:
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners