vmetin yazdı:Serkan sen bu sitede moderatörsün abi, sen bari üslubuna dikkat et.
vmetin yazdı:Serkan sen bu sitede moderatörsün abi, sen bari üslubuna dikkat et.
Cemmd yazdı:4-5 gundur eyleme bir fiil destek verdim gozlerim ileri derecede miyop ve goz kurulugum var yedigim gaz tabiri caizse agzima s... , nefret ettim polisten, sadece bagirmanin hukumet istifa demenin yetersiz oldugunu dusunduk herkesi yanimiza cagirdik arkadaslarimla belirli noktalarda kucuk revirler kurduk gazdan astim krizine girenlere, polis dayagindan kasi gozu burnu yaralananlara elimizden geldigince yardm ettik , cunki bir amacimiz vardi - bu hakli protestoya orantisiz guce , yaptim olacak zihniyetine dur demek !
Ama suanda evimdeyim cunki olay benim basladigim yer ile suan bambaska .sinirim olan noktayi asti, artik is baska yerlere tasindiriliyor. Dolmabahcedeki polisin vurma yetkisi oldugu bilindigi halde insanlari oraya dogru surmeye calisiyorlar, sinir kapisinda 400 kilo patlayici ele geciriliyor, odatv "ordu" toplaniyor diyor, rojtv sizde destek verin butun yurda yayilsin diyor,yanci medya hemen asker halka yardim ediyor diyor, tiyatrocunun biri 2. Kurtulus savasindayz olmek icin guzel gun diyor, halk tvyi acin diye mesaj geldi actim polis halki biberle gazlarken halktv sarki turku milliyetcilikle gazliyor, alperen ocaklari eylemcilere saldirtiliyor...
Artik herkes biraz daha sakin olup, oyle bakmaliyiz bu is haddini asti savasta degiliz olmayacagiz. Lutfen kullanilmayalim
+ suanda bir kac ilde karsit goruslulerinde catismaya basladigina dair goruntuler heryerde dolasiyor.
Yapmayin abi, 30 senede bir olan su donguyu kiralim, bizi bize kirdiranlara musade etmeyelim !
zandar yazdı:oraya ağaçları korumak, özgürlüklerine sahip çıkmak ve benzeri insani amaçlar için gelen çoğunluğun arasında hiç şüphesiz ortalığı karıştırmak için gelenler de var, her zaman olmuştur. bunlara sahip çıkmak yerine onları aramızdan atmalıyız. böylece haklıyken haksız duruma düşmeden masum haklı mücadelmize devam edebiliriz ancak. aksi taktirde memleketin beli doğrulmaz, terör biter ayaklanma başlar o biter bu başlar. bunları dile getirenlere de bu kadar yüklenilmesi gülünç.
damenn yazdı:Bu rj2k fake hesap mı gerçek biri mi? Kesin bilen var mı?
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir
|