TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Forumumuzdaki Sat覺l覺k 襤lanlar覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Forumumuzdaki Sat覺l覺k 襤lanlar覺

Mesaj punk » 26 Mar 2011, 01:38

razz yazd覺:
clk yazd覺:Evde bir Iran halisi var Razz. Senin UN ile takas edelim? :D

Teklifin g羹zel ama eksik clk.. Lafa balarken 繹yle yazman laz覺m " Sadece bug羹n i癟in ge癟erli olmak kayd覺yla .. " Bu sayede ben ba覺ma koyan talih kuunu ka癟覺rmamak i癟in o hal覺y覺 adeta takla atarak alaca覺m senden..
Ha saati benden ald覺ktan sonra sen ne yap覺yor olacaks覺n..? Elinde benim saat " bul kar覺y覺 al paray覺 " oynatan ka覺t癟覺lar gibi Beyaz覺t 覺naralt覺'nda plastik bardaktan ka癟ak 癟ay i癟erek keriz avlamaya 癟al覺acaks覺n.. ve saf覺m Razz da ne bu mekanlar覺 ne de bu h覺yarlar覺 tan覺mayacak deil mi..? ;)

u "h覺yarlarla" bir de beni tan覺t覺r Razz. Belki kafama uygun bir saat bulurum 覺naralt覺'nda. :D

n羹m羹zdeki haftai癟i urayaca覺m bu arada. 襤nallah bireyler buluruz :(
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj Emre » 26 Mar 2011, 01:46

razz yazd覺:34 ya覺nda benden daha huysuz bir ihtiyar bulamazs覺n diyorum emre08 :thumbup:

30 Nisan'da Mr. Kowalski'yi bekleriz o zaman Ankara'ya :)
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 01:49

punk yazd覺:
razz yazd覺:

Teklifin g羹zel ama eksik clk.. Lafa balarken 繹yle yazman laz覺m " Sadece bug羹n i癟in ge癟erli olmak kayd覺yla .. " Bu sayede ben ba覺ma koyan talih kuunu ka癟覺rmamak i癟in o hal覺y覺 adeta takla atarak alaca覺m senden..
Ha saati benden ald覺ktan sonra sen ne yap覺yor olacaks覺n..? Elinde benim saat " bul kar覺y覺 al paray覺 " oynatan ka覺t癟覺lar gibi Beyaz覺t 覺naralt覺'nda plastik bardaktan ka癟ak 癟ay i癟erek keriz avlamaya 癟al覺acaks覺n.. ve saf覺m Razz da ne bu mekanlar覺 ne de bu h覺yarlar覺 tan覺mayacak deil mi..? ;)

u "h覺yarlarla" bir de beni tan覺t覺r Razz. Belki kafama uygun bir saat bulurum 覺naralt覺'nda. :D

n羹m羹zdeki haftai癟i urayaca覺m bu arada. 襤nallah bireyler buluruz :(

O bahsettiim tipleri her zaman g繹remezsin ( h覺yarlar覺 yani ;) ) ama sabit tezgahlarda nereye bakman gerektiini s繹ylerim :thumbup:
En son razz taraf覺ndan 26 Mar 2011, 01:50 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 01:50

emre08 yazd覺:
razz yazd覺:34 ya覺nda benden daha huysuz bir ihtiyar bulamazs覺n diyorum emre08 :thumbup:

30 Nisan'da Mr. Kowalski'yi bekleriz o zaman Ankara'ya :)

襤nallah..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Clk » 26 Mar 2011, 09:13

razz yazd覺:

Sahibinden 羹zerine az basilmis, hic katlanmamis, 16 senedir s羹p羹r羹lmemis :D Antalya'da el yapimi makina 繹rg羹 orijinal iran halisi :lol: Kacirilmayacak firsat diyorum sen halen kerizlerden Hiyarlardan bahsediyorsun Razz. Yapma dostum, sebze meyve halinde degiliz burada saat alip satmaya calisiyoruz. Biraz ciddiyet l羹tfen :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj birkan0035 » 15 Haz 2011, 00:34

襤yi geceler arkadalar.Ben bayad覺r forumu takip ediyor ve bilgi al覺yorum okuduklar覺mdan.Bende eski kurmal覺 ve otomatik saatlere kar覺 bir merak var.Tek yaan ve evde tv bile a癟mayan biri olarak kendi 癟ap覺mda hobi olarak saat tamir etmeye zaman ge癟irmeye yararl覺 bireyler yapmaya karar verdim.Ustalara tabiki yetiemeyiz bizimkisi sadece hobi.Vialux markalar覺 par癟alay覺p tekrar birletirememekle baald覺m ie :)yakla覺k 3 ay oldu devaml覺 arat覺r覺p bireyler 繹renmeye 癟al覺覺yorum.Bu arada ilk birletiremediklerimi birletirip 癟al覺覺r hale getirdim.Demek biraz ilerleme kaydetmiim.Bu arada 400 kadar 癟al覺an kurmal覺 saatim var bir okadarda 癟al覺mayan.Sonu癟ta memur olarak biraz pahal覺 bir hastal覺k oluyor.Ald覺覺m saatlerin baz覺lar覺n覺 zamanla satmak ihtiyac覺 hissediyorum.Forumda yetkili bir arkada sat覺 b繹l羹m羹ne koymam覺 tavsiye etti.襤lk b繹l羹m kurallar覺n覺 okudum ve kurallar dahilinde 5 ilan koydum.Orada kurallarda 5 g羹nde bir ilan yenileyebir ve 羹st s覺ralara ta覺yabilirsiniz diyor.O zaman ilan覺n g羹ncel yaz覺larak 羹st s覺raya ta覺nmas覺nda etik olarak bir yanl覺l覺k yok diye d羹羹n羹yorum.Ama癟 zaten ticaret yapmak deil ama bir ekilde yeni alaca覺m saatler i癟in yer a癟mak ve c羹zdandan fazla nakit 癟覺karmamak.Tabiki benim elimde fazla olan saat,kadran ve dier yedek par癟a dier bir arkada覺n uzun zamand覺r arad覺覺 bir saat yada malzeme olabilir.ok konutum gene :) herkese iyi geceler...
Kullan覺c覺 avatar覺
birkan0035

Kay覺t: 22 May 2011, 15:28

nceki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners