sentez42 yazdı:Herkese selamlar yeni papuçlarımız yakışmış mı bir fikrinizi alayım dedim. Forumdan Efe4313 hocamın el emekleri tüm saatlerimi giydirdi![]()
Ankthas yazdı:sentez42 yazdı:Herkese selamlar yeni papuçlarımız yakışmış mı bir fikrinizi alayım dedim. Forumdan Efe4313 hocamın el emekleri tüm saatlerimi giydirdi![]()
Ben Oris Aquisi sadece çelik bilezikle beğeniyorum. Onun dışındakiler güzel
Hamzaurun yazdı:Arkadaşlar herkese merhaba.
Elimde babamın bana uzun yıllar önce almış olduğu Seiko Kinetic 5m42-0e30 saatim var. Şuan çalışmıyor fakat haftaiçi Bengi Saate götürüp pilini değiştireceğim. Bunun orjinal kordonunu Türkiye'de bulamadım açıkçası. Yurt dışı sitelerde 80-100$ gibi bir rakamı var. Sadece plastik kısmın fiyatı bu birde. Elimde kordonun metal kısımları var yalnızca içteki plastik kısım gerekli. Bu plastik kısmı nereden temin edebilirim. Eğer edemezsem sizce bu saate nasıl bir kordon takmam gerekir.
Tecrübelerinize güvenerek size danışmak istedim.
sentez42 yazdı:Herkese selamlar yeni papuçlarımız yakışmış mı bir fikrinizi alayım dedim. Forumdan Efe4313 hocamın el emekleri tüm saatlerimi giydirdi![]()
https://instagram.com/deri_calismalarim?igshid=1cpdre3eik2ea buradan ulaşabilirsiniz yardımcı olacaktırlinksiz yazdı:sentez42 yazdı:Herkese selamlar yeni papuçlarımız yakışmış mı bir fikrinizi alayım dedim. Forumdan Efe4313 hocamın el emekleri tüm saatlerimi giydirdi![]()
Kordonlar cok güzel arkadaşi nereden bulabilirim?
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir
|