Onlywatch sitesine baka bilirsiniz birde ad覺 uan akl覺ma gelmedi ama T羹rkiyede delugs markas覺n覺n kay覺lar覺n覺 satan bir firma var orada da bulabilirsiniz google den arasan覺z ad覺 gelir j ile bal覺yordu
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
danGerfuLL yazd覺:Yurt d覺覺ndaki ee, dosta, akrabaya sipari ge癟ersiniz onlar da T羹rkiye'ye gelirken yanlar覺nda getirirler. Daha makul bir ey yok u an.tunc07 yazd覺:Orient Mako 3 i癟in Strapcode Miltat bilezikleri nas覺l temin edebilirz. G羹mr羹k nedeniyle art覺k yurt d覺覺ndan al覺nam覺yor. Tavisyesi olan var m覺?
23049PCD8G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Saatlerine uygun 癟entikli kay覺 bulamayan arkadalara 繹neri olarak kendi 癟繹z羹m羹m羹 paylamak isterim. Standart bir kay覺覺 al覺p kumpasla doru 繹l癟羹leri hesaplayarak standart kay覺覺 kestim. Derinin i癟te kalan g繹r羹nmeyen k覺sm覺ndan derinin kal覺nl覺覺n覺 alacak ekilde t覺ralayarak uygun incelie getirdim. Sonras覺nda kuvvetli bir yap覺t覺r覺c覺yla derinin katland覺覺 yeri g羹zelce yap覺t覺rd覺m. M羹kemmel bir 癟繹z羹m olmad覺 ama saate emek ve deer katan 癟al覺an bir uygulama oldu.almanbirasi yazd覺:Merhaba,
Saatim i癟in 癟entikli kay覺 edinmek istiyorum. Mevcut kay覺覺m覺 standart bir kay覺覺 kesip modifiye ederek yapm覺t覺k ancak uzun 繹m羹rl羹 olmad覺 ve ge癟en zaman i癟inde y覺rt覺ld覺. Piyasada bulamad覺覺m i癟in salam bir kay覺 yapt覺rmak istiyorum. neriniz var m覺d覺r?
Teekk羹rler

sasuta yazd覺:Gayet g羹zel olmu, ellerinize sal覺k.
almanbirasi yazd覺:Saatlerine uygun 癟entikli kay覺 bulamayan arkadalara 繹neri olarak kendi 癟繹z羹m羹m羹 paylamak isterim. Standart bir kay覺覺 al覺p kumpasla doru 繹l癟羹leri hesaplayarak standart kay覺覺 kestim. Derinin i癟te kalan g繹r羹nmeyen k覺sm覺ndan derinin kal覺nl覺覺n覺 alacak ekilde t覺ralayarak uygun incelie getirdim. Sonras覺nda kuvvetli bir yap覺t覺r覺c覺yla derinin katland覺覺 yeri g羹zelce yap覺t覺rd覺m. M羹kemmel bir 癟繹z羹m olmad覺 ama saate emek ve deer katan 癟al覺an bir uygulama oldu.almanbirasi yazd覺:Merhaba,
Saatim i癟in 癟entikli kay覺 edinmek istiyorum. Mevcut kay覺覺m覺 standart bir kay覺覺 kesip modifiye ederek yapm覺t覺k ancak uzun 繹m羹rl羹 olmad覺 ve ge癟en zaman i癟inde y覺rt覺ld覺. Piyasada bulamad覺覺m i癟in salam bir kay覺 yapt覺rmak istiyorum. neriniz var m覺d覺r?
Teekk羹rler
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
D繹n TSF Saat Kay覺lar覺 - Watch Straps
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir
|
||||||||||||||