Taps yazdı:Ellerinize sağlık, çok güzel bir derleme olmuş
Nish parfüm denilince tüylerim diken diken oluyor Lorenzo villoresi maceram dolayısıylaafl yazdı:Teşekkürler Berkan![]()
Son yıllarda hemen her alandaki bir çok tercihimde ana akımdan uzaklaştığım gibi parfümde de (sayende [emoji38] ) ana akım beni eskisi kadar cezbetmiyor. Bilgi sahibi olmak güzel tabi. Ama heyecanla niş parfüm evleri hakkındaki raporunu bekliyorum.
afl yazdı:Taps yazdı:Ellerinize sağlık, çok güzel bir derleme olmuş
Müsaadenizle, bu bir "derleme" değil. Derleme konu ile ilgili başka kaynaklardan toplama bilgi ile yapılır. Elbette küçük de olsa bir emek barındırır ama üretim değeri tartışılır. Oysa buradaki rapor Hellhound'un bir yıl boyunca bizzat kendisinin yaptığı çalışmalar sonucunda vardığı sonuçlar ile kendi düşünce ve yorumlarıdır. Ciddi bir emektir. İyi niyetli olduğunuzdan hiç bir şüphem yok ama terminolojiye dikkat lütfen. Aksi takdirde verilen emeğin değeri anlaşılamaz
Taps yazdı:afl yazdı:Taps yazdı:Ellerinize sağlık, çok güzel bir derleme olmuş
Müsaadenizle, bu bir "derleme" değil. Derleme konu ile ilgili başka kaynaklardan toplama bilgi ile yapılır. Elbette küçük de olsa bir emek barındırır ama üretim değeri tartışılır. Oysa buradaki rapor Hellhound'un bir yıl boyunca bizzat kendisinin yaptığı çalışmalar sonucunda vardığı sonuçlar ile kendi düşünce ve yorumlarıdır. Ciddi bir emektir. İyi niyetli olduğunuzdan hiç bir şüphem yok ama terminolojiye dikkat lütfen. Aksi takdirde verilen emeğin değeri anlaşılamaz
Tabi ki kötü niyet yok, hatta hiç aklımda yokken bu faydalı ve güzel yazı neticesinde durduk yere parfüm arayışına girdim.
“Derlemek” kelimesinden kastım, bilgi birikimi ve tecrübelerin yazıda toplanmasıydı ki hala yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Bu güzel yazıyı gereksiz ‘entry’ ile daha fazla uzatmayarak, sadece niyetimi, en azından yanlış anlaşılmaya mahal vermeden sonlandırıyorum.
Not: Parfümler oldukça pahalılanmış bu aralar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
|