TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2017 Yılı Ana Akım Parfüm Raporu

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: 2017 Yılı Ana Akım Parfüm Raporu

Mesaj hozburun » 30 Oca 2018, 14:44

Berkan Bey :thumbup:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Taps » 30 Oca 2018, 15:48

Ellerinize sağlık, çok güzel bir derleme olmuş :champ:
Kullanıcı avatarı
Taps

Mesaj afl » 30 Oca 2018, 18:03

Taps yazdı:Ellerinize sağlık, çok güzel bir derleme olmuş :champ:

Müsaadenizle, bu bir "derleme" değil. Derleme konu ile ilgili başka kaynaklardan toplama bilgi ile yapılır. Elbette küçük de olsa bir emek barındırır ama üretim değeri tartışılır. Oysa buradaki rapor Hellhound'un bir yıl boyunca bizzat kendisinin yaptığı çalışmalar sonucunda vardığı sonuçlar ile kendi düşünce ve yorumlarıdır. Ciddi bir emektir. İyi niyetli olduğunuzdan hiç bir şüphem yok ama terminolojiye dikkat lütfen. Aksi takdirde verilen emeğin değeri anlaşılamaz :champ:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj sobek » 30 Oca 2018, 21:47

Süper olmuş eline sağlık

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
sobek

Mesaj sobek » 30 Oca 2018, 21:48

afl yazdı:Teşekkürler Berkan :champ:
Son yıllarda hemen her alandaki bir çok tercihimde ana akımdan uzaklaştığım gibi parfümde de (sayende [emoji38] ) ana akım beni eskisi kadar cezbetmiyor. Bilgi sahibi olmak güzel tabi. Ama heyecanla niş parfüm evleri hakkındaki raporunu bekliyorum.
Nish parfüm denilince tüylerim diken diken oluyor Lorenzo villoresi maceram dolayısıyla

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
sobek

Mesaj Hellhound » 30 Oca 2018, 22:53

Kerem Abi :champ: Çok haklısın, nişlere dalınca parfüm dünyasının büyülü kapıları açılıyor ve alışılan algı tamamen değişiyor. Ancak bu yıl ana akımda da birkaç yıldız var. Yakın zamanda vakit uydurabilirsek yerinde inceleyelim :) Derleme değerlendirmesi için ayrıca :super: :super:

kilimanjaro Bey :D :champ: Kerem Abi ile her buluşmada saatten girip parfüm ve purodan çıkıyoruz. Sonraki İstanbul seyahati için afl kiti hazır bile :twisted:

Hasan Bey :champ:

Taps :champ:

sobek :champ: Lorenzo Villoresi tüyleri diken diken etmesin yahu. Uomo, İtalyan Beyefendisi tayfanın zirve noktalarından biridir. Piper Nigrum pazardaki en nitelikli nane ve karanfil kombinasyonu iken Garofano, Theseus, Spezie ve Sandalo da boş geçilmemesi gereken tasarımlardandır.
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Taps » 31 Oca 2018, 12:32

afl yazdı:

Müsaadenizle, bu bir "derleme" değil. Derleme konu ile ilgili başka kaynaklardan toplama bilgi ile yapılır. Elbette küçük de olsa bir emek barındırır ama üretim değeri tartışılır. Oysa buradaki rapor Hellhound'un bir yıl boyunca bizzat kendisinin yaptığı çalışmalar sonucunda vardığı sonuçlar ile kendi düşünce ve yorumlarıdır. Ciddi bir emektir. İyi niyetli olduğunuzdan hiç bir şüphem yok ama terminolojiye dikkat lütfen. Aksi takdirde verilen emeğin değeri anlaşılamaz :champ:

Tabi ki kötü niyet yok, hatta hiç aklımda yokken bu faydalı ve güzel yazı neticesinde durduk yere parfüm arayışına girdim.

“Derlemek” kelimesinden kastım, bilgi birikimi ve tecrübelerin yazıda toplanmasıydı ki hala yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Bu güzel yazıyı gereksiz ‘entry’ ile daha fazla uzatmayarak, sadece niyetimi, en azından yanlış anlaşılmaya mahal vermeden sonlandırıyorum.

Not: Parfümler oldukça pahalılanmış bu aralar :)
Kullanıcı avatarı
Taps

Mesaj afl » 31 Oca 2018, 13:35

Taps yazdı:
afl yazdı:

Tabi ki kötü niyet yok, hatta hiç aklımda yokken bu faydalı ve güzel yazı neticesinde durduk yere parfüm arayışına girdim.

“Derlemek” kelimesinden kastım, bilgi birikimi ve tecrübelerin yazıda toplanmasıydı ki hala yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Bu güzel yazıyı gereksiz ‘entry’ ile daha fazla uzatmayarak, sadece niyetimi, en azından yanlış anlaşılmaya mahal vermeden sonlandırıyorum.

Not: Parfümler oldukça pahalılanmış bu aralar :)

Tabii ki yanlış anlaşılmadınız :thumbup:
Ve sizin başınıza gelen bizim de başımıza gelmişti, şimdi habire bulunmaz parfümleri arayıp deneme derdindeyiz :D
Bakalım raporun ikinci kısmı ve benim merakla beklediğim niş parfümler neler getirecek.
Kullanıcı avatarı
afl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners