Ton farkı demek istedğim içinde barındırdıkları teknik terim kullanayım herkes anlasın citrus veya woody benzerlikleri
Boyner mağazasında 180 tl ye satılan parfümü 35 tl ye internet sitesinden satın alabildiysem bunu bana çok fazla kişi izah edemez anlatmak istese de anlamaya çalışacağım herşekilde kandırılıyoruz.Ya abartı fiyatlarla ya da replika ürünlerle.
%90 benim verdiğim rakam değil rakam kestiremiyorum ama arkadaşı şu konuda destekledim evet bayağı çok Türkiyede satılan sahte parfüm genel konuşulduğunda orjinalden fazla olduğuna inanıyorum büyük firmalarında bu işe karışabileceği aklıma yatmıyor demek çok safhani olur.Bu tıpkı gıda teröründeki skandallara büyük markaların içine karışması gibi.Yapan kişiler dubaiye ithal ediyor ve dubaiden buraya da parfüm ithal edilebiliniyor.Benim şahsi fikrimdir tabiki düzgün iş yapan vardır ama benim için sapla saman birbirne karışık sektörde ya gidip emin olduğun yerden değerinin iki katıysa da alacaksın veya kaderine ne çıkarsa artık.Zaten birebir olamsada herkeisn burnun ayırt edemeyecği açık parfümlerde var takılmasın kimse orjinaline bukadar.İnceleme yapan ekiplerin içinde uzman kişiler bizbile ayırt edemiyoruz diyorsa bu konu çok su kaldırmaya müsait. Bakın bunlar benim şahsi düşüncem tek bir kurum ismi verdim ben yaşadığım için herkesi zan altında bırakmadım ,bu konuyu uzatmayada gerek yok tekrar söylüyorum inanmayan olursa 35 liraya morhipodan aldığım parfümün faturasını yoluyacağım..Daha cevabımda olmayacak bu konu da.Sevgiler saygılar.