TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj Heesh » 13 Oca 2025, 19:29

Kardeşim kendi çapında parfüm gurusu tarzı bir iş yapıyor instagramda neofragnance diye hesabı var nishane 7 bin gibi bir fiyata geçen satmıştı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj ozturkti » 03 Mar 2025, 21:58

BrhSky yazdı:Merhaba; Nishane parfüm markasını orjinel uygun fiyata nereden almamı tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Biz Amazon İtalya'dan 120 Euro civarı fiyatlarla almıştık.
Avrupa'da çeşitli parfümerilerin yanı sıra online kanallarda da satıldığını belirtmek isterim.
Kullanıcı avatarı
ozturkti

Mesaj mvurucu » 07 Mar 2025, 15:09

Uzunca bir süredir kullandığım kokuyu yenilemek için Akasya Beymen' e gittiğinde oradaki satıcı arkadaşın ilgili yaklaşımı ve güzel önerisi ile Regalien markası ile tanıltım.
Bence çok güzel, niş ve kolay kolay başka kokulara benzemeyen güzel ürünler üretmişler.

Antidote ve Mystic kullandım ikisi de gerçekten dikkat çeken ve koklayanın muhakkak sorduğu parfümler.
Özellikle ambalaj premium hissini veriyor içi yalzıdlı ve logolu dış karton kutu, iç deri kutu ve şişe üzerindeki metal etiket, mıknatıslı kapak gerçekten kalite hissini veriyor.

Kalıcılık, farkedilirlik cidden başarılı
parfüm meraklıları için denemeye değer
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Eterna » 07 Mar 2025, 16:46

Ben sanırım biraz eskilerde kaldım. Klasik yılların GIO sunu kullanıyorum çoğu zaman. Boynerde kampanya vardı 2 tane 200 lük aldım geçen sene bayağı uzun idare eder beni.

Bir de Guerlain Homme ve CK ONE var onlarıda seviyor arada kullanıyorum senelerdir.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj tt59 » 07 Mar 2025, 20:40

Sinan abi, acqua dı gıo efsane benim için de 2000 lerin başında ünv yıllarında sürekli kullandığım parfümdür. Versage blue jeans, ck one popülerdi o zamanlar. Sonra alerjik sebeplerle uzak kaldım biraz, her kokuyu kullanamıyorum artık. Saat zevkimiz gibi parfüm tercihlerimiz de benzerlik gösteriyor :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj Eterna » 07 Mar 2025, 23:08

tt59 yazdı:Sinan abi, acqua dı gıo efsane benim için de 2000 lerin başında ünv yıllarında sürekli kullandığım parfümdür. Versage blue jeans, ck one popülerdi o zamanlar. Sonra alerjik sebeplerle uzak kaldım biraz, her kokuyu kullanamıyorum artık. Saat zevkimiz gibi parfüm tercihlerimiz de benzerlik gösteriyor :thumbup:

Kanka şaşırmadım valla çok ortak noktamız var :) Ama merak ettim bir fiyatına bakayım dedim aklım çıktı. Uçmuş parfüm fiyatları inanılmaz :(
Kullanıcı avatarı
Eterna

Önceki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners