Ya çok güzel de bayar bence. Aftershave'i al bence en azından uçucu. Ben öyle yaptım. Aslı mauritz parfümleri ve kolonyoları pek bozulmuyor. Alınabilir. Al sen al. Ben de alacağım
Bu arada geltir'de fatboy aldığımı deklare etmiştim. Ancak bugün temizlersen kodu dikkatimi çekti K-1 yani fat boyda yok. Fat boy diye bildiğin slim almıştım bildiğin agresif deli bir şey bu sol yanağımı 9 ayarda, sağ tarafımı ise 1 ayarda aldım. Geltir'de çaktırmayın
Sonuç: sol tarafta bol bol yanma ve kızarıklık. Sağ taraf ise pürüzümüz yumuşacık. arko ice mint traş kremi derbi jilet eşliğinde ferah ve kaygan bir traş olmasına rağmen 9 ayar bayağı bir ısırdı.
Pipolar eşliğinde fotoğrafları burada :
p.s. Ebay'den bir tane de fat boy sipariş ettiğim için geltir'de yalancı çıkmayacağım elime geçince futbol ve kutusunu paylaşacağım. Bayağı temiz duruyordu.
Fotoğraf konusunda Herojd'a rakip geldi beyler.. Deville, fatboy umarım istediğin gibi çıkar.. Ben alet konusunu büyük ölçüde kapattım, alırsam artık futur ya da megress alırım. Yalnız denemem gereken bir sürü sabun ve bazı jiletler var. Ayrıca orta vadede bir tane shavemac finest badger ve bir de muhtemelen simpson chubby best badger fırça almayı düşünüyorum. Ha bir de scuttle mutlaka almalıyım. Köpük sürekli sıcak kalsın istiyorsak scuttle önemli, fbolukbas bence sen de al bir tane..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Hsnmrycl yazdı:avsu07!!!! abi fatip hayırlı olsun yorumları bekliyoruz
Dostum keşke sadece Fatip olsaydı, gözünden kaçmış, bir adet Fatip, bir adet Progress ve bir adet eski kafa 2011 üretimi öncesi R41 aldım. R41 Kraliçenin memleketinden yola çıktı, diğer ikisi bu gün yola çıkar. İzlenimlerimi yazarım.
Yalnız şimdiden 10' a yakın alet oldu, Allah sonumuzu hayır etsin.
En son avsu07 tarafından 15 May 2013, 09:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.