az evvel Gillette Aristocrat ile ilk t覺ra覺m覺 oldum

daha 繹nce s羹rekli kulland覺覺m slim twist ile k覺yaslamak istiyorum ancak inan覺n bana ikisi 癟ok farkl覺 aletler ve k覺yaslama yapmak anlams覺z

繹ncelikle unu s繹yleyeyim ki bendeki aristocrat #21 en agresif aristocrat ve korkudan hayat覺m覺n en dikkatli t覺ra覺n覺 oldum. zira alet hakikaten 癟ok agresif. t覺ra olurken 癟覺t覺r 癟覺t覺r sakal sesleri yank覺lan覺yor

4 g羹nl羹k sakal覺 tek perde ge癟tim. ben hi癟bir zaman sinekkayd覺 peinde olmad覺m. bu nedenle bu kez de 2. perdeyi ge癟medim. dorusu buna gerek de yoktu. slim twist ile de tek perde oluyordum ama aristocrat覺n tek perdesine k覺yasla 癟enemde ve boyun b繹lgemdeki sakallar覺n bir k覺sm覺 d羹zg羹n kesilmiyordu. aristocratta b繹yle bir sorun kalmad覺. tek perde sonunda ele zerre sakal gelmeyen bir surata sahip oldum. yak覺n t覺ra dedikleri bu olsa gerek. ayr覺ca bu alet sayesinde yak覺n t覺ra peinde koan geleneksel t覺ra tutkunlar覺n覺 anlamaya balad覺m [ki bu iyiye iaret deil

].
iin ilgin癟 yan覺 alet son derece yak覺n t覺ra salad覺覺ndan ayn覺 yerden 羹st 羹ste ge癟meye gerek kalmad覺 ve slim twistten daha az tahri yaad覺m. ama bunda 癟ok dikkatli t覺ra olmam覺n da pay覺 b羹y羹k. t覺ra sonras覺 rebul fasl覺nda 癟ok 癟ok az yanma oldu.
sabun olarak arko, f覺r癟a olarak finest badger kulland覺m.
jilet olarak rapira kullanmama ramen sonu癟 m羹kemmel. alet perma sharp ile tehlikeli olabilir

aman dikkat

bu bug羹nk羹 t覺ra覺n tak覺m覺:

bu da benim m羹tevazi dolab覺m:

繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.