Geleneksel Tıraş ailesine bende katildim. Baslangic seviyesi olarak Merkur Progress makine, Simpson best badger x2L firça, loccitane sabun ve resimdeki jiletleri aldim. Yardimci olan Sn. Yılmaz Bey'e tesekkurler.
İlk tıraşımı da bu sabah oldum. İlk izlenimlerim daha once elektrikli makine ve mach3 turbo kullanan biri olarak Geleneksel tıraşın tam bana göre oldugunu soyleyebilirim, keşke daha önce tanışsaymışım. Mach3 turboya gore kesinlikle daha kaliteli ve pürüzsüz bir tıraş tecrubesiydi. Yalniz mach3den sonra yüzüm hic yanmiyordu, yarim saat kadar yangini gecmedi.
Tecrubeli arkadaşlar, üstadlar sorularima cevap verirlerse sevinirim.
Ne'den kaynaklandigini bilmedigim garip,rahatsiz eden bir koku var, bu loccitane sabundan mi kaynaklidir yoksa porsuk firca hep kokar mi? Bu kokunun giderilmesine yonelik ne kullanilabilir ya da yapilabilir?
Tıraş sonrasi icin bir tane kolonya (balsam sevmiyorum) almayi dusunuyorum, istedigim ozellik asiri pahali olmasin ve asiri parfume benzemesin; ferah,okyanus kokuları olabilir. Eğer onerileriniz olursa seve seve degerlendiririm.
Old spice nasil bir koku, cok karsima cikiyor onerir misiniz?
Baslangicta yukaridakiler disinda bir adette aftershave kolonya ve ikinci bir tas disinda, hala ne gibi eksiklerim vardir ne onerirsiniz?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi