GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

afl yazdı:Matarada Dalmore viski, bileğimde Lang & Heyne elimde Cohiba Maduro 5 kış keyfi.

foottwo yazdı:afl yazdı:Matarada Dalmore viski, bileğimde Lang & Heyne elimde Cohiba Maduro 5 kış keyfi.
Afiyet olsun
Dalmore Cigar Malt mi?
Tanri bizimle..
afl yazdı:Teşekkürler foottwo![]()
Dalmore şimdilik 12 yıllık single malt. Cigar la suni single cigar malt yapıyorum
foottwo yazdı:afl yazdı:Teşekkürler foottwo![]()
Dalmore şimdilik 12 yıllık single malt. Cigar la suni single cigar malt yapıyorum
Çok daha iyi yapıyorsunuz bence, kötülemeden önce bir sorayım demiştim
Cigar Malt'ı denemeden almayın, pek viskiye benzemiyor, rom gibi sanki şekerden üretilmiş gibi
Ben bi hevesle 2 şişe Laphroaig 10 parası verip almıştım ama hayal kırıklığı oldu
afl yazdı:
Çok iyi bir viski sever sayılmam, bu yüzden forumda viski konusunun açılmasını hasretle bekliyorum. Ama epey bir ürün denemişliğim vardır. Aralarında Dalmore en beğendiğim tat oldu. 12,15 ve 18 i denedim özel 64 yıllığı da tattım. Aradığım tadı 12 yıllıkta bulduğuma karar verdim. Cigar malt ise hiç karşıma çıkmadı ama şimdi sayenizde bu macerayı başlamadan bitirdim. 12 ye devam

afl yazdı:Matarada Dalmore viski, bileğimde Lang & Heyne elimde Cohiba Maduro 5 kış keyfi.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
|
||||||||||||||