TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj Hsnmrycl » 06 Tem 2015, 02:51

Ahmetrefik yazdı:Sevgili purosever arkadaşlar, bu bölümü sizleri bir süredir ilgiyle takip ediyorum.Hakikaten çok güzel paylaşımlar var.Zaman zaman Eş dost ortamında puro içtiğim oluyordu fakat son zamanlarda ayrı bir keyif almaya başladım.Açıkçası puro işine bende girmek istiyorum ve nereden nasıl başlamalıyım ,ilk purolarımı hangi markalardan ve nasıl temin ederim tabi bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler
(Ortalama bir bütçe diyebilirim)

abi vmetin'in dediği gibi nemlendiricili hava geçirmez bir kutunun ardından 10'lu Monte Cristo No.2 ve 10'lu Partagas Serie D No.4 alarak olaya hem başlayabilir hem de bitirebilirsin.

başka puro denemene gerek yok :D
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj vmetin » 06 Tem 2015, 03:12

Hsnmrycl yazdı:
Ahmetrefik yazdı:Sevgili purosever arkadaşlar, bu bölümü sizleri bir süredir ilgiyle takip ediyorum.Hakikaten çok güzel paylaşımlar var.Zaman zaman Eş dost ortamında puro içtiğim oluyordu fakat son zamanlarda ayrı bir keyif almaya başladım.Açıkçası puro işine bende girmek istiyorum ve nereden nasıl başlamalıyım ,ilk purolarımı hangi markalardan ve nasıl temin ederim tabi bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler
(Ortalama bir bütçe diyebilirim)

abi vmetin'in dediği gibi nemlendiricili hava geçirmez bir kutunun ardından 10'lu Monte Cristo No.2 ve 10'lu Partagas Serie D No.4 alarak olaya hem başlayabilir hem de bitirebilirsin.

başka puro denemene gerek yok :D

Ya kötüyü Görsün ki iyiyi farkedebilsin dedim.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Ahmetrefik » 06 Tem 2015, 10:11

Volkan , Hasan :? eyvallah arkadaşlar :thumbup:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj aladagli » 06 Tem 2015, 22:32

Yaz tatilimiz suresince yemek sonrasi kahve seanslarimiz icin yollugumuzu da yaptik.

Resim
Asmanda bürküt, jerde kökbörü bol
Kullanıcı avatarı
aladagli

Mesaj Hsnmrycl » 07 Tem 2015, 00:31

aladağlı afiyet olsun :thumbup: 8-)
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj whiskey » 07 Tem 2015, 01:00

Aladağlı harika bir seçim! Keyifle tüketilsinler. Birde günlük tüketim için yine önerebileceğim 50'li kutularda da satılan; "Ramon Allones Specially Selected" kısaca; RASS. Ve bir benim için aynı puronun bir gömlek üstü olan "El rey del mundo choix supreme". Sanırım daha önce bu iki puroyu defalarca önermiştim ama bence ikisi de kesinlikle denenmeli.
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj Clk » 07 Tem 2015, 07:29

aladagli yazdı:Yaz tatilimiz suresince yemek sonrasi kahve seanslarimiz icin yollugumuzu da yaptik.

Resim

aladagli :super:

Nerede golf oynuyorsunuz?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj aladagli » 07 Tem 2015, 10:27

Tesekkurler herkese.. Toplu yanit verelim:

Taze bir golf heveslisi olarak, her firsatta oynamaya calisiyorum. Yukaridaki foto Dubai Emirates Golf Club'ta cekildi. 10 gun sonra da Belek golf sahalarini senlendirecegiz kismetse.

Whiskey kardes, RASS'i iki defa aldim ama cogunu hediye olarak dagittim sonrasinda. Benim damak tadima uymuyor herhalde. Ama yine de bir 50'lik kutu deneyecegim. 25'liklere gore fatkli oldugu soyleniyor.,

ERDM super, hatta 2000 yilindan bir kutu da elime gecti gecenlerde, zevkle tutturuyorum..

Resim

Resim
Asmanda bürküt, jerde kökbörü bol
Kullanıcı avatarı
aladagli

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners