TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Ynt: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj Baran » 01 Ağu 2014, 12:31

Herkese afiyet olsun :champ:
En son Baran tarafından 01 Ağu 2014, 12:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Ynt: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj Baran » 01 Ağu 2014, 12:32

Yeni oyuncaklarim geldi

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj sercankaf » 01 Ağu 2014, 12:41

Baran iyi gunlerde kullan. Artik tamamen premium puro lara ve Xikar aksesuarlara dogru gitmenin zamani geldi :champ:
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Baran » 01 Ağu 2014, 12:49

Tesekkurler.Uzun zamandir sigarayi birakmak istiyordum fakat alkol aldigim surede ve yemeklerden sonra dudaklar birseyler ariyor o yuzden birakmiyordum.Bu konu basligi ve uyelerimizden 2fast4u Ozgur abi sayesinde puroya start verdim.Turklerin hallederiz ya nesi varki sigara gibi ic yada gece klube gitmeden 2 tane alalim su benzinciden cafe cream de icelim mantigini sevmedigimden isin raconunuda ogrenmek istedim.Ufak ufak hafif purolarla basladim.Zaten bu tarz aksesuar vs sevdigimden secimlerde hic zorlanmadim.Ozgur abinin ikram ettigi birkac purodan sonra bayramda babamin yurtdisi seyehatinide bahane edip freeshoptan bu purolari siparis ettim.Dogrusu gunduzleri puro icmeye henuz alisamadim dikkat cektiginden oturu o yuzden kucuk cigarello lari aldim.Kucuk olmalarina karsin icimleri oldukca guzel.Saniyorum onlara CoffeeBreak deniyormus.Simdilik puro nasi tutulur nasil kesilir nasil yakilir hangi iceceklerle guzel gider hangi yemeklerden sonra hangi purolar icilir seklinde kendimi gelistirmeye calisiyorum.Eskiden yasima basima yakistirmasam kokusunuda agir bulsamda cevremden aldigim tepkiler olumlu demekki devam etmekte fayda var.Sigarayida birakma surecinde oldukca yardimci oldugunu soyleyebilirim.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj EmirB » 01 Ağu 2014, 13:27

Ciğerler yavaş yavaş iyileşmeye başlayacak şimdiden Baran abi, tebrikler sigarayı bıraktığın için :champ:
Toscanello günlük içimde en sevdiklerimden biri diyebilirim, özel gün, bir akşam yemeği vs yoksa genel tercihim grappa veya caffe oluyor :)
Forumdaki abilerimden öğrendiğim üzere uygun maliyetli, biraz da giriş purosu mahiyetinde olan guantanamera'yı da tavsiye ederim kahveyle ilk deneyişimde baya güzel anlar yaşadık, (biraz hızlı içtiğimden sebep sanırım) bir de baş dönmesi yaptı ama ne diyeyim, değdi :)
Yavaş yavaş yüksel şuna geç emircim tavsiyelerinize ise açığım :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
EmirB

Mesaj Baran » 01 Ağu 2014, 14:10

Toscanello coffee icmistim ama babama neyli istedigimi bilmedigimden grappa almis bakalim birazdan icicem umarim severim kartonla almis
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj neyhackle » 01 Ağu 2014, 14:52

Afiyet olsun herkese.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
neyhackle

Mesaj baskentco » 01 Ağu 2014, 14:56

sigarayı bırakınca bazı durumlarda insan yinede arıyor, bu tarz zamanlarda sigara yerine puro içmek çok mantıklı olabilir.
ben 5-6 gün hiç içmedim, sonra bikez içince ertesi gün de bu sefer 1-2 içmeye başlıyorsunuz yine, şimdi yine içmemeyi sağladım. benim nefes alanımı olukça daraltıyor gibi hissediyorum, bilmiyorum herkeste oluyor mu, bazı kişilerde de yokuş çıkarken falan kalp bağlantılı günce hayatta sıkıntıya sebep olabiliyor. fakat puro'nun da hangisi iyi hangisi kötü nereden bulunur rahatça, uzakten bakınca oldukça emek verilmeli gibi görünüyor, içe çekilmediğinden zararı da daha sınırlı diye biliyorum tabi üstadlar daha çok araştırmıştır.
Kullanıcı avatarı
baskentco

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners