TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj ErkGS » 13 May 2014, 23:26

Resim
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

Mesaj 2fast4u » 14 May 2014, 00:17

erk ve ernest cok fazla oluyorsunuz beyler :D :champ: whiskey yetiş :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj ErkGS » 14 May 2014, 00:20

Ha ha.. Neye fazla olacaz 2fast4u baskan..

Sizden gorduk potpori yapiyoz.. Nat Sherman'i burada okuyup almistim. Iyiymis.. Viski desen Glenlivet'i de burada gorduk :lol:
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

Mesaj ernest0 » 14 May 2014, 07:59

2fast4u yazdı:erk ve ernest cok fazla oluyorsunuz beyler :D :champ: whiskey yetiş :lol:

:lol: :lol: :lol:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj Bg17 » 15 May 2014, 17:04

Resim

Bu baslik icinde konu ile alakali ilk paylasimimi yapiim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj ernest0 » 15 May 2014, 17:14

arkadaşlar benim fiyat şüphelerim doğrultusunda whiskey'e başvurmam ve whiskey'nin expertizi sonucunda Küba'dan gelen aşağıdaki arkadaşlar sahte çıktı :( :? :x

Resim

bolivar'ın "exclusivo adriatico" diye bir serisi yok, güler misin ağlar mısın :( :D ( vegas robaina'nın böyle bir serisi var, demek ki ellerinde bu yüzükten vardı çak gitsin dediler )

vegas robaina - exclusivo adriatico Resim

bu da bizim çakma exclusivo adriatico;

Resim

Maduro'ların whiskey de yakın çekim fotolarına baktı sahte dedi direk, ayrıca madura 5 piyasada 20 usd üzeri arkadaşın aldığı fiyat 10 usd, Küba'dan da alsa bu kadar fark olmaz heralde...

Resim

Gelelim Behike'ye :D

Behike'nin yüzük, bandrol herşey mükemmel gerçekten, tam bu gerçek galiba derken whiskey cohiba uzmanı bir arkadaşı kötü haberi verdi;

" kadın figürünün boyun ucunun kareleri kesmesi hatalı"

bu bizim behike;

Resim

bu da gerçek behike;

Resim

puroları getiren arkadaş o kadar tembihlememe rağmen " çok güvenilir " " fidele castro'nun yanında devrim yapan adamın oğlu olan " hatta ve hatta " adı da fidele ! " olan rehberleri puroları bize çakmış oldu :lol:

hem de çakarken demiş ki; " biz bu puroları fabrikada çalışan kişilerden alıyoruz, puro saranların aylık sardığı puroya oranla puro alma hakkı var ama bu puroları fabrikadan yüzükleriyle çıkaramıyorlar, o yüzden yüzüklerde yanlışlıklar hatalar olabilir, hatta sahte yüzük de olabilir" :thumbup: :thumbup: :thumbup: :evil: :evil: :evil:

yok artık ali sami :lol:

neyse biz kazıklandık siz kazıklanmayın dostlar ürün fotolarını özellikle koydum ki belki yardımı dokunur puro alırken...

whiskey binlerce kere teşekkürler :super: :super: :super:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj sercankaf » 15 May 2014, 19:34

Kulübe hoşgeldiniz :) üzülecek birsey yok, bu olay her puro seven kişinin başına bir kere gelebilir, gelmiştir de muhtemelen. Benim de Küba ya giden babam vasıtasıyla gelmişti. Afiyetle tüketip/ikram ettikten sonra artık tecrübeli olduğunuz için bir daha böyle bir olay yasamazsiniz
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj ernest0 » 15 May 2014, 20:07

sercankaf yazdı:Kulübe hoşgeldiniz :) üzülecek birsey yok, bu olay her puro seven kişinin başına bir kere gelebilir, gelmiştir de muhtemelen. Benim de Küba ya giden babam vasıtasıyla gelmişti. Afiyetle tüketip/ikram ettikten sonra artık tecrübeli olduğunuz için bir daha böyle bir olay yasamazsiniz

Yok uzulmedim guluyorum valla cunku bin kere soyledim simdi arkadasimin beynini yiyorum :D

Tam ikramlik oldu ya :lol:
İmzanız

Kullanıcı avatarı
ernest0

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners