Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Saatimiz SARB033 arkadalar hozburun' tebrik ediyorum yine bildi Seiko benim hep sevdiim bir marka olmutur k羹癟羹kl羹羹mden beri, o y羹zden birka癟 sat覺r izlenimlerimi paylamak istedim sizlerle. Kasa ve bilezik kalitesini olduk癟a baar覺l覺 buldum. zellikle kasan覺n detay i癟ilii harika. Ayn覺 detay i癟ilik kadranda da mevcut. Tepenin 羹zerindeki ''S'' ilemesi kalite hissini artt覺rm覺. Bilekte konforlu bir saat, a覺rl覺k hissi yaratm覺yor hi癟. 38mm 癟apl覺 saatimizin kolda duruu 癟ok iyi, bu g羹nlerde k羹癟羹k 癟apl覺 saatleri daha 癟ok sevmeye balad覺m.Safir cam覺n覺n olmas覺 g羹zel ama AR kaplama olsayd覺 daha bir tad覺ndan yenmezdi. Bu Japon g羹zelinin kalbinde 6R15C inhouse bir mekanizma mevcut. Bu konuda yeterli teknik bilgiye sahip deilim ama iyi bir mekanizma olduu yaz覺yor forumlarda. Sonu癟 olarak f/p olarak tatmin edici bir saat olduunu s繹yleyebilirim. Keke bu Japon g羹zellerinin 羹lkemizde de sat覺覺 olsa diyorum. Herkese iyi dilekleri i癟in imdiden 癟ok teekk羹r ederim