2fast4u yazdı:Toyota dunyanin ikinci buyuk ureticisi idi GM den sonra hala oylemi bilmiyorum belkide 1 olmustur.arizona da test pisti olan tek japon .pejo ve citroen ile nasil bir ortaklik var bilmiyorum ama yeni mercedes A da pejo dizeli var onu iyi biliyorum hatta hdi motoru uzun sene evvel birlikte uretmeye basladilar.recall lar dunyanin her yerinde yapilir ama sadece isin icindekiler bilir porsche la adam istanbul da patlar ama haberi yoktur ki arabanin mekanik hatasindan dolayidir arastirinca bulur gider dogus un kapisina ama tabii yan yatti camura batti sizin arac grey market falan ayagina seni kovmaktan beter yaparlar fsinan ama suna inan toyota kadar durust davranip en yetkili agizdan aciklama yapani ozur dileyeni gormedim ama kaizen kurallarina gore bu normaldir sifir hata olmak zorundadir:p bunu distributorler nedense sanki cebinden cikacakmis gibi gizler durur o nedenle dogru soyleyeni dokuz koyden kovmamak lazim olaylara arka perdesinden bakalim.bak yukarida ncap testi koydum tok kapanan en baba kapi range de vardir bende epey kullandim ama saglamlik konusu sikintili 4 yildiz. sana bmw de yasanan sikintilari anlatsam sasirirsin ama toz kondurmaz kimse bende kondurmam ama gercekler biniciye pahaliya mal olur neticede tercihin belli 320 ye binip m3 un keyfini tadican veya landrover binip bond keyfi yasiycan ama babalar landcruiser la colleri geciyor nasil olacak:)razz ap varken corum vardi zatenhatta hala var ama dalgic saatlerinden yatciliga ordan hastasi oldugumuz motorsporlari temali saatlere bir giris yaptik mille miglia ile .... Hedef grand seiko nun toyota edition i bekliyorum
))))
3.satırdan sonrasını okuyamadım kusura bakma noktalama işaretsiz olunca anlamıyorum, benim kazmalığım. Ama ilk 3 satırda yakaladığım bir hata var arkadaşım. Mercedes A180'de renault'un dizel motoru var, HDI ile reno motoru tamamen farklı motorlar.