TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Volkswagen Golf MK7

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Volkswagen Golf MK7

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 02:20

olsun senı yakuzalar buyuttu baran bunu unutma elbet dogdugun topraklara döneceksın alman birayı sever japon sake içer :lol:
Resim
bunu aynana asmayı unutma baran hepımız zaman zaman ıngılız alman bınıyoruz ama bu ıhanet değil cesaret :D ben bu gazla sabah aydınsaat e gıder choparımı atar gs ımı takar koluma cıkarım arkadas 8-) allah kımseye kaza bela vermesın ama kımın nerde nasıl gidecegı bellı olmaz varsın olsun gercek bır yakuza gıbı gıdeyım otekı tarafa :D
varsa yoksa
Resim
not:yazılarımda ıtalyan markalarına özellikle değinilmemiştir. Gunahıyla sevabıyla sevıyoruz onları ,tasına kurban bologna'm :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 30 Ara 2012, 13:02

2fast4u yazdı:.. ben bu gazla sabah aydınsaat e gıder choparımı atar gs ımı takar koluma cıkarım arkadas ..

Güzelim AP ROO'nu sattın, daha iyisini alır dedik.. ;) Corum aldın, Chopard taktın, eyvallah 2fast başkan affordable exotics örneklerle gönül eğlendiriyor dedik :thumbup: amma GS dersen durum değişir :shock: , bünye fatal error verir.. :?

Lakin telaşe mahal yok, bir hard reset'lik işin var.. :geek: Mevzu şöyle; Aydın Saat'e gitmeden sen bir Bedestene'e uğra, güzel bir çay iç.. Osman sana biraz kolonya versin.. Sonra git vitrinden al 116528 Paul Newman Dial All Gold Daytona'yı tak koluna, devam et.. 8-)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj herofb » 30 Ara 2012, 13:22

Alman arabalarının sağlam duruşuna özellikle kapıyı kapatırken çıkan o tok sese bile hastayım ama ailemi japona bindirmem konusuna katılamayacağım çünkü sağlamlık konusunda bence ciddi iyiler birde yanına uzun ömürlülüğü eklersen daha ne olsun

Bu arada şu an link veremedim ama top gear toyota hilux işkencesine bir bakın derim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fsinan » 30 Ara 2012, 13:38

Ben 2006 senesinde Mazda3 aldım, ilk gelen partiden aldım. Polisler durduruyordu ağbi bu ne diye. Caddede dönüp baktırıyordu araba.

Japonlar şöyle güzel böyle güzel, 16V motor var vs...

Benim de tecrübem çok kötü oldu mesela, 4 ileri otomatik şanzımanla 1.6 bir araba 12lt yakar mı? Ön takımlarda süspansiyon kulesi tepesi 4 defa değişir mi? Servisi bu kadar kazık olur mu? Ne yapıcaz şimdi? Japon kötü mü diycez? Marka değil, model bazında bile markaların kaliteleri çok değişiyor. Corolla ile efsane oldu Toyota ama son 3 yıldır adamların yaptığı geri çağırmaların hataların durumunu görüyorsunuzdur.

Bugün Pejo, Toyota ve Citroen aynı fabrikada araba üretirken Japon arabası şöyle, Fransız böyle diye genelleme yapmak kadar komik birşey yok. Benim Citroen'deki fren balatalarından tut tüm elektrik sistemine kadar Bosch.

Bu kadar uluslararası endüstrileşmesini yaymış bir sektör için şu milletin arabası iyi, bu milletin arabası kötü demek gerçekçi değil.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 14:25

Toyota dunyanin ikinci buyuk ureticisi idi GM den sonra hala oylemi bilmiyorum belkide 1 olmustur.arizona da test pisti olan tek japon .pejo ve citroen ile nasil bir ortaklik var bilmiyorum ama yeni mercedes A da pejo dizeli var onu iyi biliyorum hatta hdi motoru uzun sene evvel birlikte uretmeye basladilar.recall lar dunyanin her yerinde yapilir ama sadece isin icindekiler bilir porsche la adam istanbul da patlar ama haberi yoktur ki arabanin mekanik hatasindan dolayidir arastirinca bulur gider dogus un kapisina ama tabii yan yatti camura batti sizin arac grey market falan ayagina seni kovmaktan beter yaparlar fsinan ama suna inan toyota kadar durust davranip en yetkili agizdan aciklama yapani ozur dileyeni gormedim ama kaizen kurallarina gore bu normaldir sifir hata olmak zorundadir:p bunu distributorler nedense sanki cebinden cikacakmis gibi gizler durur o nedenle dogru soyleyeni dokuz koyden kovmamak lazim olaylara arka perdesinden bakalim.bak yukarida ncap testi koydum tok kapanan en baba kapi range de vardir bende epey kullandim ama saglamlik konusu sikintili 4 yildiz. sana bmw de yasanan sikintilari anlatsam sasirirsin ama toz kondurmaz kimse bende kondurmam ama gercekler biniciye pahaliya mal olur neticede tercihin belli 320 ye binip m3 un keyfini tadican veya landrover binip bond keyfi yasiycan ama babalar landcruiser la colleri geciyor nasil olacak:)razz ap varken corum vardi zaten :)hatta hala var ama dalgic saatlerinden yatciliga ordan hastasi oldugumuz motorsporlari temali saatlere bir giris yaptik mille miglia ile .... Hedef grand seiko nun toyota edition i bekliyorum :)))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 14:56

Valla kim ne derse desin ben sehiriçinde biniyorum jibe kışlarıda dağ evine kaçıyorum kayağa gidiyorum bana kar lastikli Freelander II yetiyor.Land Rover Discovery hemen alır binerim cok seviyorum Range Rover zaten öttürüyor.Range Sport ve Evoque dışında hepsi şahane.Bir jip hem kalibiyetli hemde bu kadar asil olurmu..Land Cruıser istediği kadar kabiliyetli olsun havası şekli yok LR nin işte o kadar basit.Benı markalar maddi durumu ilgilendirmiyor çuvalla para vereceksem adı olacak biyere gittimmi adı şanı bilinecek 2.el değeri iyi olacak üstüne kütür kütür araba olacak saglam olacak otobana cıktınmı sağa sola uçuşmıcak.İŞte o zaman o arabaya verdiğim paraya acımam.Bu tamamen zevk meselesi ben bu aradıklarımı birtek almanda buluyorum.S2000 e 3 takım lastim taktım 10.000km boyunca otobanda 260la giderken kelle koltukta gidiyordum ki KW street spec coilover vardı üstünde.Götü boklu tabir edilen 3.16 la zar zor 230 a cıkıyorum 2004 model araba ama o suratte bir elimde hamburger diğer elimde kolam sağ ayağım gazda sol bacağımın diz kısmıylada direksiyonu tutuyorum :D :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mlm » 30 Ara 2012, 15:00

O nasıl araba kullanmak öyle Baran :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 15:20

Abi heryerimle kullanırım ben otobanda sorma :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners