Benim şu an Amerikan otomobilim yok.. Alfa Romeo kullanıyorum

Eski arkadaşlarım arasında halen aktif olarak bu işle uğraşanlar var.. Profesyonel anlamda servis veren arkadaşım da var.. Amerika'dan parça ithal edenleri de tanırım.. Ara ara görüştüğümüz de olur..
Benim ünv. yıllarımın tamamını kaplayan bir hobiydi eski Amerikan otomobilleri.. Haftasonlarının tamamını sanayide geçirmek ( araç arızalandığı için değil, orada bulunmak hoşuma gittiğinden

), diğer araçlarla toplanıp Bebek, Arnavutköy civarında gezmek vs çok güzel zamanlardı.. Heyecan kısmını gayet iyi anlıyorum yani..

Yol tutuş mevzusu oldukça önemli bir konu Yusuf.. Hayati önem taşıyor desem yeridir hatta.. Bunu için çeşitli kitler mevcut.. Ana hatlarıyla sert amortisör, helezon ve makaslar şart.. Ön ve arka viraj denge çubukları performans tipleriyle değişmeli.. Kule gergisi iyi olur.. Ön ve arka aktarma organlarında yer alan plastik/kauçuk parçaların polygraphite olanlarıyla değişmesi lazım.. Son olarak arka aks başlarına aracın gücü tekerleklere geldiğinde sekme ( wheel hop ) ve esnemeyi engellemek için traction bar uygulaması gerekir.. Bu saydıklarım hatasız ve uygun parçalarla yapılırsa o zaman gerçekten arkadan itişli ve yol tutuşa yönelik elektronik herhangi destek ünitesi olmayan bir araç için max. verimlilik sağlanabilir.