TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2010 Porsche Cayenne / 2010 Range Rover Sport

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: 2010 Porsche Cayenne

Mesaj Clk » 14 Eki 2010, 23:16

Yarin getiriyorlar bana bir tane. Test edelim uygun ise alalim :D

Gerekli bilgileri fotograflar ve saatler esliginde sizler ile paylasirim. %95 olasilik ile forumumuzun bir Cayenne'i olacak...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 14 Eki 2010, 23:34

1.Gen Cayenne'i göz önüne alırsak evet başarılı bir araç.. X6'yla kıyaslarsak inanılmaz güzel bir araç.. Başka bir araçla kıyaslamadan, segment içi rakipler göz önüne alındığında bir RangeRover'ın yanında zerre şansı olmayan bir araç.. SUV'de klasik dizaynlardan bıktık, modern hatlar isteriz diyen kitleye " Burada yapılmışı var.. Buyrun Infinity FX.. " dedirtecek araç.. Bonservis, transfer ücreti vs. harcamalarda nakit yerine geçebilmesi açısından versatil bir araç..
Son olarak, safkan spor otomobil üretmek için kurulmuş ve belki de gelmiş geçmiş en başarılı spor otomobili üretmiş ( 924'ten bahsetmediğim bellidir herhalde.. ) bir markanın neden böyle segmentlere yöneldiğini bana düşündürten ikinci araç ( diğeri Panamera.. )

Van:X5.. Tu:X3.. Tiri:Cayenne.. Forrrooooooooo:X6..

Long Live Range Rover..!
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj mlm » 14 Eki 2010, 23:39

razz yazdı:Van:X5.. Tu:X3.. Tiri:Cayenne.. Forrrooooooooo:X6..

Leydiiz en centılmınıı...:D

Sende yoktun sanki birkaç gündür, özlemiştik üstad..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj yusufragip » 15 Eki 2010, 00:21

Hayirli olsun saat koleksiyonu bitmisti simdi sana birde araba koleksiyonu lazim abi :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Clk » 15 Eki 2010, 07:25

Razz, ilk Cayenne büyük motorlu, yüksek devirli ve hizli bir arazi araci idi. Klasik porsche özelligi olan takur tukur sesler esliginde konforlu gözüken ama konforun K'sina sahip olmayan bir arac idi.

Yukarida fotograflari bulunan ikinci jenerasyonu ilk defa dün inceleme sansim oldu. Birincisi arac Panamera'nin biraz yüksek konumlandirilmis hali. Konfor'u "KOC Holding'in yönetici koltugunda oturmak" gibi birsey seklinde aciklayabiliriz. Porsche ismi ile bütünlesen spor kavramini ic mekanda her yere tasimislar. Yine de mükemmel bir karisim cikmis ortaya.

X6, X3 ve ilk Cayenne konusunda hem fikiriz. Hatta zamaninda sahibi oldugum Land Rover Range Rover konusunda da sonuna kadar haklisin gercek efsane ama bu yeni Cayenne bambaska. Diger araclar ile karsilastirilabilecegini zannetmiyorum. Aracin icerisinde sanki 911'de oturuyor gibi insan ama ayni zamanda Mercedes konforu var!!!!

Not: Araci begenmis olmam stop lambalarinin Koreli rakipleri gibi durdugu gercegini degistirmiyor :D Aksama daha detayli bilgi ve fotograf vermeye calisirim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 15 Eki 2010, 11:38

Abi git İnfiniti al. Hatta daha uygun fiyatlı olsun Hyundai-Kia al. Bu arabanın dizaynı oyuncak araba gibi. :geek:
Not: Eski arabayı da memlekete gönder bizim ben ona iyi bakarım :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 15 Eki 2010, 13:59

steinhart hamilton basliginda ufak bir giris yapmistim fakat goruyorum burda zaten giris coktan yapilmis.:)Cayenne bazilarina gore ne gerek vardi dedirten cinsten bazilarina gore olmazsa olmaz bir arac ama elbette bir suv uretilecekse bu porsche cizgilerinde olmaliydi.Ilk nesil anlam veremedigim sekilde eski kasa 911 lerin genis farlarini kullanmisti ki 911 bu farlar yuzunden cok musteri kaybetti Ben hala cayenne tercih sebebinin onundeki amblemin gucundenmi yoksa sundugu surus farkliliklarindan mi kaynaklandigini cozmus degilim.Bana gore cayenne volswagen grubunun kuvvetli suv segmentinin bir oncusu ve uzerindeki sorumlulugun farkinda olmaya calisan koklu bir marka porsche bu isin altinda kisa surede kalkar gibi geliyor.Biraz zamana ihtiyac var sadece .
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj pavese » 15 Eki 2010, 14:25

Frax1 yazdı:İçi yine güzel de keşke arkası değişmeseymiş.

+ 1.

İçi eskidinden de güzel, önden görünüşe de bayıldım, :thumbup: ama bu kadar güzellikten sonra o arkanın hali ne öyle, :? eski haliyle bıraksalarmış harika olurmuş.
Kullanıcı avatarı
pavese

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners