TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1975 BMW 2002 Hakkında Görüşleriniz

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: 1975 BMW 2002 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj mlm » 27 Eyl 2012, 21:44

seRxx yazdı:Almayın paranıza yazık :D

Cok ciddi kahkaha attım, ciddiyim :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Baran » 27 Eyl 2012, 21:50

Bu arada şimdi gördümde emniyetini yemişim şuna kilitli koydummu ne ABS isterim ne DSC... Koy gazı ver yanı :D Şunu unutmayınki ABS li araclar ABS siz araclara göre cok daha ileride duruyor :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj AboveTheRim » 27 Eyl 2012, 21:56

Baran Abs zaten tam kilitlenecekken salmaya başlıyor tekeri. Teker kilitlendimi buz pistindeki kabiliyetlerini sergilemeli artık :)

Drk illa Bmw'mi olacak başkan :?: E30'larda bile milyon çeşit sorun çıkıyor, o motor rektefiye yapılacak, tüm yürüyen baştan toplanacak ve ergonomi malum 0 olacak. Razz ve Mücadeleci ilk aklıma geldi klasik araçlar konusunda eğer operasyon başlamadıysa bir paslaş derim.

Ha tabi bunu günlük kullanımda bir aracın var ve haftasonu gezmeleri için hobi aracı olarak düşünüyorum :lol:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj vmetin » 27 Eyl 2012, 21:58

Güzel araç. Ben de bir dönem ilgilendim(1995) sonra Renault5 gt almıştım.
Bence dönemin arabaları içinde gayet iyi. Ford capri veya Opel manta da var. Ama bu hepsinden iyi. Aynı şey değil ama Mercedes 190 da toplayabilirsin.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj drk » 27 Eyl 2012, 22:01

Baran, rally spec istememdeki tek amaç görünümünü beğeniyor olmam. Herhangi bir yarışa girecek tecrübem zaten yok :) Dolayısıyla cevabım haftasonu eğlencesi ve otoparkta izleme :D

Seninde yazdığın gibi bu araçlarda pas çok görülüyormuş. Şase soyulup, kumlanıp galvanizleneceği için sorun kalmaz gibi düşünüyorum. Parça sıkıntısı yok, yurtiçi olmazsa yurtdışından rahatlıkla parça getirebilecek bağlantılar var. Benim alet edevata bulaşacağım bir durum olsa dediklerin doğru ama kendi isteklerime göre araç oluşturuyormuşum gibi düşününce daha doğru olur :thumbup: Rollcage kesinlikle hoş bir detay, büyük bir detay :D Modifiye şart, şu anki hali 130hp'miş, amaçlardan biri de arabayı mümkün olduğunca hafifletmek. Süspansiyon, fren, differansiyel, vs. akla gelen tüm parçalar uyumlu performans parçalarıyla değiştirilecek.

Böyle araba forumlarını okurdum bazen, bilmediği 10 kilometreden uzaktan belli olup çok biliyormuş gibi atıp tutan tipler olurdu hep :D Şu an öyle görünmekten çok korkuyorum :lol: Bilgim yok, heves çok :D Konuşulanları aktarıyorum buraya, fikirlerinizi merak ediyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 27 Eyl 2012, 22:02

Toyota celica'ya ne dersin?

Bu arada niyetini öğrendiğim için içim daha rahat şimdi , herşey gönlünce olsun :champ:

Not: Baran'a uyma sen , ne demişler önce emniyet sonra hareket :)

Serxx taşı gediğine koymak diye buna derler heralde , çok güldüm harikasın :champ:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 27 Eyl 2012, 22:10

Abovetherim, daha saat var alınacak sırada E30'a para kalmadı :D Dediklerinin hepsi yapılacak, ergonomiden ziyade sürüş zevki peşindeyim aslında :thumbup: Ve aynen dediğin gibi, haftasonu veya arkadaşlarla çıkarken eğlence arabası ;)

Vmetin, başka fikirlere sonuna kadar açığım, proje zaten emekleme aşamasında henüz ;)

Herojd11, bunu bana çok övdüler :D Toyota hakkında maalesef bilgim yok, araştırmaya başlıyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj KKarakuş » 27 Eyl 2012, 22:15

vmetin yazdı:Güzel araç. Ben de bir dönem ilgilendim(1995) sonra Renault5 gt almıştım.
Bence dönemin arabaları içinde gayet iyi. Ford capri veya Opel manta da var. Ama bu hepsinden iyi. Aynı şey değil ama Mercedes 190 da toplayabilirsin.

Gönlünde ne güzel şeyler varmış ağabey :champ: :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners