TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Volkswagen Golf MK7

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Volkswagen Golf MK7

Mesaj vmetin » 18 Eyl 2012, 22:58

Golf ne ya?
Eskidenmis o isler. Zaten vw forumunda passants sahipleri uzun tartışmalar sonucunda arabalarının w212 den daha iyi olduguna karar vermişler ( kitlesel nevroz)
Abicim Renault 40000 tl ye megane satıyor.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj SeRxx » 18 Eyl 2012, 23:06

Jetta'nın kalitesiz iç mekanından sonra bu bana şahane geldi ama sadece iç mekan şahane geldi ;) :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Drago » 18 Eyl 2012, 23:12

Mark VI 1.4 (ceviz) TSI Highline'ım ve ben çok mutluyuz :champ:
En son Drago tarafından 18 Eyl 2012, 23:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj herofb » 18 Eyl 2012, 23:20

İç mekanı ciddi beğendim ama binilebilcek dolulukta bir araç 60k olacaktır iste orası ciddi soru???
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fsinan » 19 Eyl 2012, 09:28

Şimdi zaten sorun da orada başlıyor. Bu arabanın dolusunu almaya çalışıyorsun fiyat 60'a yaklaşıyor. Aynı donanımda C4(ki incelemediyseniz bir bakın, önyargı yok), yahut Focus 50 civarında. Hadi ben o arabaları almam, Golf'ün bir karizması var diyorsanız ben de şunu derim. Mercedes 66TL'ye A180 satıyor dizel.

VW'in durumu bu.

Ama araba bence çok güzel. Platform birkere bu sınıftaki en gelişmiş yürüyen. 2 silindir kapatan ceviz 1.4 çok başarılı bir motor, dizelini zaten Jetta'da şirket arabasında kullanıyorum, çooook başarılı.

Merso, BMW bütçesi olan arkadaşların bu araçlara burun kıvırması normal ama, bütçe olarak 50000TL düşünen insanlar açısından bence alınabilecek en kaliteli araç.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Baran » 19 Eyl 2012, 12:06

SIFIR düşünmüyorsak bence BMW butcesi olması gerekmiyor sıfır GOLF almak yerine temiz 2.el üst segment araclar alınabiliyor.Burun kıvırmadan kastım en azından benım için bu yuzdendir.1.4 ceviz turbolar kısa süre zarfında sorunsuz olsalarda uzun vadede nasıl sonuc verecekleri konusunda otomotiv endüstrisinin supheleri var.Ayrıca Passatcıların araclarını w212 den daha kaliteli olduğuna karar verirken neyin kafasını yaşadıklarını merak ettim :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Emre » 19 Eyl 2012, 12:11

fsinan yazdı:Şimdi zaten sorun da orada başlıyor. Bu arabanın dolusunu almaya çalışıyorsun fiyat 60'a yaklaşıyor. Aynı donanımda C4(ki incelemediyseniz bir bakın, önyargı yok), yahut Focus 50 civarında. Hadi ben o arabaları almam, Golf'ün bir karizması var diyorsanız ben de şunu derim. Mercedes 66TL'ye A180 satıyor dizel.

VW'in durumu bu.

Ama araba bence çok güzel. Platform birkere bu sınıftaki en gelişmiş yürüyen. 2 silindir kapatan ceviz 1.4 çok başarılı bir motor, dizelini zaten Jetta'da şirket arabasında kullanıyorum, çooook başarılı.

Merso, BMW bütçesi olan arkadaşların bu araçlara burun kıvırması normal ama, bütçe olarak 50000TL düşünen insanlar açısından bence alınabilecek en kaliteli araç.

fsinan ben de vazgeçirebildiğim kadarını vazgeçirdim almaktan ama önü arkası kesilmiyor. ABD'de kimse VW'in yüzüne bakmıyor. Türkiye'de de Rolex'in aman talep, çok aman fabrikadan gelmiyor gibi taktiklerini kullanarak satış rekorları kırılıyor :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Baran » 19 Eyl 2012, 12:28

Kız kardeşim için Doğuş Oto ya Polo Otomatik sormaya gittik standart otomatik benzinli.Neyse masaya doğru yururken elinizde varmı diye sordum hazır araç ,ordaki satış elemanı bayan ekşimiş birazda ukala bir ifade takınarak dönüp 3-4 ay sonra teslim edebiliriz elimizde arac yok dedi ardındanda babamın sorusu üzerine abuk subuk bir fiyat söyledi.Masaya oturmadan arkamı dönüp cıktım showroomdan tabi babamda arkamdan.Doğru kosiflere gittik eski musteri olmamız ve ellerinde kalan 10 adet gırtlağına kadar dolu 3 serisinden birini yenı kasanında cıkıyor oluşu sebebiyle komik bir rakama satın aldık.5 gün sonra garajdaydı araba :D Doğuşdan hiç arac almadım ama birkaç sene önce Audi Ersoydan b7 kasa A4 almıştım cok ilgililerdi memnun kalmıştım.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners