Sondan başa doğru gideyim ben,sanıyorum BMW fiyatlarına zam geldi Harman Kardon'lu bir 3.20i ED örneği koyayım taze taze.

Jaguar konusundaki düşüncem malesef seneler içinde değişmedi ki genel kanının benimle aynı olduğunuda en azından cevrenizden görüyorsunuzdur yada göremiyorsunuzdur cunku satış rakamları yerleri süpürüyor

Aldıgınız arac ucuz olmamakla birlikte Ford kalitesinde oluyor "Ford cok severim kalitelide bulurum" ama rakı parasına ayran içmem şahsen..Piyasada binilebilecek o kadar güzel BMW Mercedes Audi yada VW varken Jaguar macera geliyor bana.
Cct Subaru testine müsait bir zamanında denk getirip beraber gidelim Atatürk Caddesindeki Subaruya.Biz testede arac aldık pisttede kullandık Levorg ki düşündüğün model 1.6 diye düşünüyorum oldukca güzel bir araba.Malesef STi ve Evo serilerinin sonu gelen şu günlerde "Evo bitsede STi geliyor özel siparişle ama 300.000tl lere geliyor sanıyorum benim gözümde oda bitmiş oluyor bu rakamla" Evorg tasarımı ve kullanışlılığı ile bulunmaz nimet oldu.Şanzımanı ve motoru cok sevildi otomobil camiasında onu söyleyebilirim,tasarım konularındada alet kafadan cok agresif duruyor,yol tutuş tam Subaru klasiği 4 ceker hem yaza gelir hem kışa.Bond lada epey konuşmuştuk biliyosundur belki.Ben tavsiye ederim ama bu araba işleri tavsiyeden öte bindiğinde ne hissettiğinle ilgili hep sölerim.Ben mesela eskiden beri BMW ciyim ve Subaru'cuyumdur kötüde araba yapsalar eleştirsemde tarafsız bakamam cok fazla cunku binince bana farklı hissettiriyolar.Levorg 120.000 bandında fiyat olarakta 2. el f30 standart paket 3 serisi fiyatlarında..Düşünürdüm cunku artık yaşım 30 u gecti İstanbul trafigide malum my ass rahat arıyoree

Japon-Alman kalite hissiyatını göz ardı etmemekte fayda var.S2000 mesela herkesin yanıp tutuştuğu herne kadar şu an ele ayağa düşsede 2007 de gittim sıfır aldım cokta sevdim eğlenceli araba ama o alman tokluğu yoktu plastik tenekeye motor koymuşlardı,sattım koşa koşa SLK ve C serisi aldım ama s2000 e 1 sıfır BMW parası harcamış olan forumada yenı uye olan Batıkan arkadasımız gibi arkadaslarımızda var ahahaha oda tam üstaddır bundan sonra otomobil konularında onada danışabilirsiniz kefil olabileceğim biridir.
Neyse Can dedigim gibi öle yada böyle VW kullanmış adamsın onu gözönüne al gider testte ederiz Levorgu konusuruz.
Gelelim Mertin BMW-Audi sorusuna.Kardeşim böle sorumu olur ya demeyeceğim Omega-Rolex olayına dönmesin iş araba kullananda biniyor parası olanda rallicide uleeen

Valla bana Audimi BMW mi dendiği zaman aklıma 2 şey geliyor bu adam ya Audici hani daha önce kullanmış memnun kalmış ama cevresi ki bizim millet cok yapar yauuu ağğğbi gel sana Bemewe alalım yaa falan sonucu aklı karışır BMW sorar yada otomobillerle alakası yoktur şahinde olsa binerim kafasındadır ki bundada bir sakınca yok ben hep sölüyorum herkes Rolex takmasın herkes BMW ye binmek zorunda degil birsürü marka var.
BMW ne kadar ruhlu karakterli bir marka ise Audi bir o kadar ruhsuz sıkıcı bir otomobil.Audi kullandım bir dönem onuda sıfır almıştım b7 kasa Quattro du gırtlak dolu S line vs yok yahu yok ısınamadım.O dönem aynı anda e46 3 seriside vardı ki M paket falanda degildi Audiyi sattım o kaldı.Bir RS6 bile olsa vırrrrr hızlı bir araba tren gibi hissiz.. Kalite konusunda benım gözümde VW Audi Mercedes Bmw,hiçbirinin kalitesiz otomobili yok "Polo falan onları hariç tutuyorum".Geriye ne kalıyor his.Hissine başlatma Baran diyorsanızda fiyatlandırma kalıyor.
Öncelikle senede 40.000-50.000 km yapmayan adama ben dizel önermem cunku vergiden dolayı 1.6 ile 2.0 lt arasında BMW için konuşursak 50.000tl fiyat farkı varki ben arabamı almaya giderken 3.20d almaya gittim bana satmadılar

Kosifler müdürüdür satış elemanıdır arkadaslarım alma 3.20ed al deymez dediler.Kullandıktan sonra deymeyeceğini anladım.Ben benim arabaya sehiriçi hani böyle kendimi zorladıgımda 7.7lt yaktırıyorum ki şu an lt/100km ortalamam o,2 haftadır eco pro modda kullanıyorum start stop Allah ne verdiyse kullanıyorum aynalat kapalı falan rüzgar tüneli yapıyorum yolda millete aynalarım kapalı falan ahahahah şaka biryana sıkıldım bu hafta hatır hutur gazlıcam o sekildede 9-10lt yakar tahmınım.Dizel gercekten az yakıyor cok kaçıyor fakat ben mesela evde kaç tane araba var BMW yatıyor alalı 1 sene olacak daha ilk bakımı gelmedi 9000km de.Ben o 50.000 farkı vermemem lazımdı vermedim.
Onun dışında 4 serisi G.Coupe ise sorulan ben şahsen sevmiyorum kambur geliyor gözüme aynı 5 GT gibi üstüne üstlük direksiz kapıları camları rüzgar sesi yapar üfler ben deli olurum

3 serisi içinde 40. Yılın nerdeyse hiç farkı yok adı 40. Yıl sadece birde o arabaları içi dakota kırmızı derili falan sipariş ettiler bazılarını odur.. Yenı 5 kasanın gelmesine en iyi 1 sene var 3 serisi içinde son 1-1.5 sene cunku 5 senede bir yeniliyorlar cocugu ama f30 o kadar guzel oldukı yenı kasa eskisinin yüzünü cok eskitmeyecektir yani e90 daki cirkinlik f30 da yok.A6 buyuk kacarmı sorusu içinde arabanın yaşı oldugunu düşünmüyorum gencsin coupe al yaşlısın sidiğini tutamıyorsun Mercedes E al kafası bana sacma geliyor.Cevremde o kadar tersi adam olduki mesela Batıkanda tanır Hakkı amca var Mını Cooper S kullanıyodu bir dönem yaşıda 60 vardır..Ben simsiyah makam arabası gibi Audiye binerken yaşım başım yoktu cocuktum hoş ehliyetim yokkende yine siyah Primera GT ye biniyodum.Yani diyeceğim seviyorsan git A6 al arabanın yaşı başı olmaz.Bak yine sıkıldım yazmaktan saatte 4 e geliyor az daha uyuyim ben sabah işe gidicem yazarım yine

Bu arada lütfen 3 serisi alacaksanız beyaz almayın hoş hiçbir arabayı almayın Submariner gibi beyaz araba kusacagım heryerde heryerde ben diyorumki beyazın modası geceli coook oldu 2007-2008 deydi onun modası bitti bitti.Estorilde e36 kasalardaki estoril değil daha koyusu renk kodu bile farklı heryerdede görmekten gına geldi kırmızı alın siyah alın füme alın