TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Volkswagen Golf MK7

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Volkswagen Golf MK7

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 01:26

http://www.ancap.com.au/results?Search=1
konu sağlamlık ıse dısarıdan en sağlamı gıbı duran range rover bıle o kadar 5 yıldız içinde nerdeyse mahındra ıle yarısıp 4 yıldız almayı basarıyor ;)
sağlamlık işini tonajlı araclar imal eden almanlara o donem amerıkasında amerikan tamponlu :D dediğimiz salakça konuya yaklaşan mercedes bmw volvo ya ogreten de yıne japonlardır 1200kg araclarla abılerıne sağlamlık ogrettıler hatırlayın ılk cıkan 90 model corolla lar corona lar pert olmasına ragmen ıcınden kapıyı acıp cıkıp yurudum gıttım dıyen kazazedeler sağlamlık ımajını pekıstıren ılk toyota cılardı. O dönem ıcın 115 hp lık corolla lar ıyı gıden makınalardı ve mılletımızın E200 mandaları ve yurumeyen 316 larından sonra ucak gıbı gelınce taklalar kacınılmaz olmustu.tavanı dumduz olmus ama kapısı acılmayan toyota gormedım(kapı sıkısması cok gorulen ve yaralıya mudaheleyı zorlastıran sıkıntılı bır durumdur)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 01:38

2fast japonlar almanlardan iyi tamam :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 01:39

baran dizayn konusunda en son senin konusman lazım .uretımı bıtmıs s2000 ın fotosu hala can yakıyor sende ıcınden gecırıyosundur kesın yanı su an o cok saglam takoz bmw nın direksıyonu mu keyıflı yoksa s2000 le gürül gürül gitmek mi ha bıde ekstradan borusana bayıldıgın parayla yapacağın mugen takvıyelerını dusun :D bu arada benzınlı 3.20 su an ıkıncı elde yok denecek kadar az ve 105 bın tl nın altında arac yok .kardesım burası Turkıye yeter adamı ...... :evil: .300 bın avro m6 fiyatı olmus bu nasıl bır iştir :shock: :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 01:42

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 01:43

su durusa bak ...yaw amerıka buna bınıyor hemde nasıl keyıfle prestıjle turkıye'de bır delıkanlı TOYOTASA goremedık ona yanıyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 30 Ara 2012, 01:54

ayrıcalıklı özel servıs anlayısı budur... ıstınye borusan sadece boru döşer :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Frax » 30 Ara 2012, 01:59

2fast4u yazdı:http://youtu.be/aFK7ZaCGGEk
ayrıcalıklı özel servıs anlayısı budur... ıstınye borusan sadece boru döşer :D

:lol:

Doğuş da aynı vidaya Seat'ta 5 VW'de 10 Audi'de 20 lira yazar, bunun adı da döşemecilikten başka bir şey değil :D

Ulan bari kutunun üzerine tüm logoları basmayın da anlamayalım değil mi :D Lamborghini, Porsche gibi diğer VW AG markalarında durum nasıl onu da merak ediyorum acaba aynı vidadan döşemeciliğe devam mı :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 02:00

Ben dizaynına laf etmiyorumki kaldıki ben Almancıyım ama japon almam demiyorumki.Misal Subaru Impreza Sti ve Evolution serisi bayıldığım kasalar otomobiller hernekadar kasalarını ithalatını mundar ettilersede begenirim.Keza yukarda koyduğun Lexus baylıyorum o kasaya ki güçlü makineli bir lexus bugun olsa binerim ama bu saydığım arabaların yanında 2.araba muhakkak bir alman olması sartıyla.S2000 hala deli duruyor ama ele ayağa düştü soğudum yoksa performansına dizaynına teknolojisine laf eden yok.Benım tek ama tek söylediğim kalite olarak japonun almanla uzaktan yakından ilgisi olmadığıdır.Yurumesin ama kaliteli olsun almana bindinmi araba bu diyorum ben ya yaşım biraz buyudukce o deli hallerim gittikce ben eşimi cocuğumu bindirmek istemem japona güvenemem.Bu benım görüşüm herkesin parası kendine zevki görüşü kendine abi ne diyimki.

Edit : Bana mutluhandaki rezillikleri anlattırma şimdi abi muratı tanıyordumda işimi hallettiriyodum allahtan :D
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners