TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Volkswagen Golf MK7

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Volkswagen Golf MK7

Mesaj herofb » 29 Ara 2012, 23:00

Bu sabah almanyadan döndüm vw sayısı ciddi derecede az sanırım oranlama yaparsak bizde daha çoktur
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj SeRxx » 29 Ara 2012, 23:09

vmetin yazdı:Onların orda benzin sıkıntılı, yazın çok toz var. Ben olsam orada da az komplike ve arıza yapma olasılığı az araba alırdım. Normal atmosferik araba, düz vites orası icin daha uygun.

Sıkışık trafik yok

Volkan Abi çok doğru diyorsun :thumbup: Artık yakıtlarda problem yok fakat toz sıkıntısı hayli fazla .
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj 2fast4u » 29 Ara 2012, 23:22

Ya harbiden usenmeden yazicam bu alman fanatizmi nedir basindan beri diyorum golf molf a3 b8 yok jetta kardesim bunlari logo sattirir aldiktan sonrada kan kusturur ilk yeni nesil golf ler 98 te cikti 8 subabli arabayi millete gecirdiler ulan elin corolla si 16 valve diye arka camina 92 de yazdi muhahahah ondan sonra bora ulan o bora nedir yillar sonra jetta oldu onuda seat gibi ispanyada uretmeler falan ....orta sinif otomobil japondur su an kore bile bu ligde varim diyo aylar evvel i30 dedik buralarda ,araba car of the year odulune aday ilk 10 a giren ilk koreli cikti bos konusmuyoruz yolda her turlu yurur o golf ede sinifinda cogu arabaya nal toplatir iscilik malzeme kalitesi demeyin bana alayi uzakdoguda uretiliyor gecen koskoca s60 test ettim cin mali cin maliyim diye bagiriyor ogrendim ki cinliler almis zaten volvoyu Saatte rolex takmayi unutmayin ama japonu yabana atmayin sonra dogus ta surunenleri gorunce cok uzuluyorum:) mercedes bmw audi nin orta segmentinde niye araba yaptigi elbette iflas etmemek icin cok net yoksa M1 e kimse o parayi basmaz he rahmetli kocabiyik in kizi degilsen o ayri...A serisi B serisi nerden nerelere geldi geyik testini unutmadik o nedenle bu cubur almanlari o sinifta turklerden baska kimse tercih etmiyor bende geziyorum ne amerikasinda ne almanyasinda boyle sacmalik yok hollanda da taksiler bile ford mondeo almanya da millet station manyagi zaten herkes kullanim maliyeti dusuk araba ariyorken almani amerikani bile japona biniyor ben newyork ta york ave de accent gordum o derece yani bagdat caddesinde de koskoca chrysler fiat a gecmis alfa romeo bayisi satiyor ne prestiji beyler:) ... ,gucu beygiri arttiralim ust segmentleri konusalim derseniz o zaman yazdiklarimin cogu cop olur onuda iyi biliyorum ama buzlu badem modunda ki adamin top 5 bellidir onu baska bir baslikta yazariz
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 00:07

brckk yazdı:
Baran yazdı:Ben o zihniyete sahibim.BMW Mercedes hatta Audi parasını gidip Passata Tourege yada Phateona vermem.Poloyu Golfü karıştırmadım bile.Rolex alacağım parayada Seiko almam.Bunun görgüsüzlükle hava atmayla alakasıda yok markalaşmak marka olmak kolay değil ayrıca yurtdışındada bmw mercedes kimse almıyor herkes hurraaa vw e koşuyor diye bir durum yok görmediğim ülke kalmadı öyle bir durum sözkonusu değil.

Evet biliyorum o zihniyete sahip olduğunu :) markalaşmak konusuna girmeyelim istersen, sadece şunu söyleyeceğim senin dediğin o mercedes mercedestir, bmw bmw dir görüşü 80 lerde kaldı. Günümüzde yeni markalar ya da atağa geçen eski markalar ile mercedes bmwlerin arasındaki fark kapanıyor. Bu arada fikrini söylemen doğal ama böyle bir durum yok, söz konusu değil, gibi çok kesin konuşma istersen (gerçi yazdıklarını okuyunca anladım ki sürekli bu şekilde konuşuyorsun ;) )

Bunları yazıyorum ama bende son geçen seneye kadar mercedes ve bmw kullandım, saat de ilk tercihim Rolex. Sadece kesin yargı ve genellemeler hoşuma gitmiyor.

Herkesin bir tarzı var istediğini yazma özgürlüğüne sahip benimde tarzım bu bilmediğim konuda agzımı acmam dinlerim okurum ama bildiğim konudada güveniyorsam dediğime kesin konusurum.Herkesin dediği doğru olacak diye birşey yok birsürü fikir birsürü farklı yorum yapılıyor burada herkesin yorumu kendince bunda bir sorun görmüyorum.Benim her konuda böyle konustuğumuz düşünüyorsanız pek okumamışsınız yazdıklarımı demekki ;)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 00:13

Japonada bindim fransızada almanada italyanada..Japonlar sorunsuz eywallah teknolojik olarak iyiler tartışılır kabulumdur ama japon hiçbirzaman almanla aynı kefeye konmaz bence.Tangır tangır teneke hepsi.Gözümü baglayın oturtun dokunur dokunmaz japonmu almanmı anlarım o kadarda net söylüyorum.Otomotivde hersey malesef duygular kıstas alınarak yapılmıyor sektör dev bir sektör her marka pastadan bir dilim koparma peşinde haklı olarak ama A serisinin testte takla atması gibi rezillikler her markanın başına gelebilir.Oto haber oto show dönemlerinde gittik teste aldığımız crv yi daga cıkarttık 2 karış suda kaldı hondanın servisi geldi cıkarttı o zamanlar jip yoktu piyasada vitaradan nissan terranodan başka.Ama bana i30 golfe ona buna nal toplatır demeyin abi işte orda kapanır konu benım için.Car of the year secilsin renaultlarda carpışma testlerinden 5 yıldız alıyor ama işler öle değil gündelik hayatta.İ30 kullandım ben dökülüyor araba.Ben fanatiklikte yapmıyorum ama alman arabası herzaman farklıdır bununda herzaman arkasındayım.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Drago » 30 Ara 2012, 00:18

2fast4u yazdı:Ya harbiden usenmeden yazicam bu alman fanatizmi nedir basindan beri diyorum golf molf a3 b8 yok jetta kardesim bunlari logo sattirir aldiktan sonrada kan kusturur ilk yeni nesil golf ler 98 te cikti 8 subabli arabayi millete gecirdiler ulan elin corolla si 16 valve diye arka camina 92 de yazdi muhahahah ondan sonra bora ulan o bora nedir yillar sonra jetta oldu onuda seat gibi ispanyada uretmeler falan ....orta sinif otomobil japondur su an kore bile bu ligde varim diyo aylar evvel i30 dedik buralarda ,araba car of the year odulune aday ilk 10 a giren ilk koreli cikti bos konusmuyoruz yolda her turlu yurur o golf ede sinifinda cogu arabaya nal toplatir iscilik malzeme kalitesi demeyin bana alayi uzakdoguda uretiliyor gecen koskoca s60 test ettim cin mali cin maliyim diye bagiriyor ogrendim ki cinliler almis zaten volvoyu Saatte rolex takmayi unutmayin ama japonu yabana atmayin sonra dogus ta surunenleri gorunce cok uzuluyorum:) mercedes bmw audi nin orta segmentinde niye araba yaptigi elbette iflas etmemek icin cok net yoksa M1 e kimse o parayi basmaz he rahmetli kocabiyik in kizi degilsen o ayri...A serisi B serisi nerden nerelere geldi geyik testini unutmadik o nedenle bu cubur almanlari o sinifta turklerden baska kimse tercih etmiyor bende geziyorum ne amerikasinda ne almanyasinda boyle sacmalik yok hollanda da taksiler bile ford mondeo almanya da millet station manyagi zaten herkes kullanim maliyeti dusuk araba ariyorken almani amerikani bile japona biniyor ben newyork ta york ave de accent gordum o derece yani bagdat caddesinde de koskoca chrysler fiat a gecmis alfa romeo bayisi satiyor ne prestiji beyler:) ... ,gucu beygiri arttiralim ust segmentleri konusalim derseniz o zaman yazdiklarimin cogu cop olur onuda iyi biliyorum ama buzlu badem modunda ki adamin top 5 bellidir onu baska bir baslikta yazariz

Yazdıklarında doğru olan çok şey var 2fast ancak bence Alman arabalarının DURUŞU diğerlerinde yok...Tasarımdaki dinamizm,yola yapışık o duruş, akıcı ve kaslı çizgiler...beni cezbeden esas bunlar 8-)
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Frax » 30 Ara 2012, 00:19

Uzakdoğulular tasarım konusunda sıkıntılı milletler, saatlerde de durum aynı otomobillerde de :D Bkz: Hyundai ve Grand Seiko :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Baran » 30 Ara 2012, 00:23

Tasarımı cok guzel japonlarda var yalnız orda durmak lazım fraxx.. Ama almanın o kütük havası yok ki benımde sevdiğim o odunsu saglamlık hissi veren yapısı.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners