vmetin yazdı:Onların orda benzin sıkıntılı, yazın çok toz var. Ben olsam orada da az komplike ve arıza yapma olasılığı az araba alırdım. Normal atmosferik araba, düz vites orası icin daha uygun.
Sıkışık trafik yok
brckk yazdı:Baran yazdı:Ben o zihniyete sahibim.BMW Mercedes hatta Audi parasını gidip Passata Tourege yada Phateona vermem.Poloyu Golfü karıştırmadım bile.Rolex alacağım parayada Seiko almam.Bunun görgüsüzlükle hava atmayla alakasıda yok markalaşmak marka olmak kolay değil ayrıca yurtdışındada bmw mercedes kimse almıyor herkes hurraaa vw e koşuyor diye bir durum yok görmediğim ülke kalmadı öyle bir durum sözkonusu değil.
Evet biliyorum o zihniyete sahip olduğunumarkalaşmak konusuna girmeyelim istersen, sadece şunu söyleyeceğim senin dediğin o mercedes mercedestir, bmw bmw dir görüşü 80 lerde kaldı. Günümüzde yeni markalar ya da atağa geçen eski markalar ile mercedes bmwlerin arasındaki fark kapanıyor. Bu arada fikrini söylemen doğal ama böyle bir durum yok, söz konusu değil, gibi çok kesin konuşma istersen (gerçi yazdıklarını okuyunca anladım ki sürekli bu şekilde konuşuyorsun
)
Bunları yazıyorum ama bende son geçen seneye kadar mercedes ve bmw kullandım, saat de ilk tercihim Rolex. Sadece kesin yargı ve genellemeler hoşuma gitmiyor.
2fast4u yazdı:Ya harbiden usenmeden yazicam bu alman fanatizmi nedir basindan beri diyorum golf molf a3 b8 yok jetta kardesim bunlari logo sattirir aldiktan sonrada kan kusturur ilk yeni nesil golf ler 98 te cikti 8 subabli arabayi millete gecirdiler ulan elin corolla si 16 valve diye arka camina 92 de yazdi muhahahah ondan sonra bora ulan o bora nedir yillar sonra jetta oldu onuda seat gibi ispanyada uretmeler falan ....orta sinif otomobil japondur su an kore bile bu ligde varim diyo aylar evvel i30 dedik buralarda ,araba car of the year odulune aday ilk 10 a giren ilk koreli cikti bos konusmuyoruz yolda her turlu yurur o golf ede sinifinda cogu arabaya nal toplatir iscilik malzeme kalitesi demeyin bana alayi uzakdoguda uretiliyor gecen koskoca s60 test ettim cin mali cin maliyim diye bagiriyor ogrendim ki cinliler almis zaten volvoyu Saatte rolex takmayi unutmayin ama japonu yabana atmayin sonra dogus ta surunenleri gorunce cok uzuluyorum:) mercedes bmw audi nin orta segmentinde niye araba yaptigi elbette iflas etmemek icin cok net yoksa M1 e kimse o parayi basmaz he rahmetli kocabiyik in kizi degilsen o ayri...A serisi B serisi nerden nerelere geldi geyik testini unutmadik o nedenle bu cubur almanlari o sinifta turklerden baska kimse tercih etmiyor bende geziyorum ne amerikasinda ne almanyasinda boyle sacmalik yok hollanda da taksiler bile ford mondeo almanya da millet station manyagi zaten herkes kullanim maliyeti dusuk araba ariyorken almani amerikani bile japona biniyor ben newyork ta york ave de accent gordum o derece yani bagdat caddesinde de koskoca chrysler fiat a gecmis alfa romeo bayisi satiyor ne prestiji beyler:) ... ,gucu beygiri arttiralim ust segmentleri konusalim derseniz o zaman yazdiklarimin cogu cop olur onuda iyi biliyorum ama buzlu badem modunda ki adamin top 5 bellidir onu baska bir baslikta yazariz
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir
|