Öneriler ve yazılar için çok teşekkür ediyorum

Ben de bu arada boş durmadım, dersime çalışıp araştırma yaptım

Yukarıdan başlayarak cevap vermek istiyorum. 2fast, E30 demişsin ama Ankara'da Baran'ın da dediği gibi e30 imajı pek düzgün değil

Her göbekte yanlayan apaçi tiplerin elinde çoğu araç maymuna çevrilmiş durumda. Fiyatlar komik derecede yüksek ve temizini bulmak gerçekten zor.
Mücadeleci aslen hayalim 930 turbodur ama nereden kaça bulurum tam bir soru işareti

Bu aracı bir nevi başlangıç ve eğlence aracı olarak düşündüğümden fazla açılmak da istemiyorum.
Mrbars, ne güzel demişsin
Mehmetalpcan, parça ve usta konusunda hiçbir sıkıntım yok. Aklıma gelen iki japon impreza ve evo. Onların dışındakilerdense alman fikri daha cazip geliyor bana.
Baran hepsini boşvericem aslında. İstinyede siyah 1m varmış, pazarlık etsek kaça alırız?

İşi kökünden halledelim

Razz, aslında temiz z4lere baktım epeyce. Aradığım herşey var, tek eksik 2.0 motor olması. Tork fakiri, eğlenceden yoksun. Mekanik yol tutuşun yüksek olduğu, hafif ve orantılı olarak güçlü bir araç istiyorum. 2002 alınırsa motor modifikasyonu şart. Gerçi nereye kadar güvenli bir şekilde çıkılır soruşturuyorum. Küçük bir ralli arabası havasında bir araç hayalimde olduğundan roadsterdan ziyade coupe daha çok beni mutlu eder gibi düşünüyorum. Aslında dediğin gibi jenerasyon farketmeksizin herhangi bir sl olsa orijinaline sadık şekilde restore edilip binilse
Napolyon ne demiş gibi olmuş

Sonuna kadar haklısın.
Archimed, daha yolun başında sayılırım. İşi üstlenecek kişiyle detaylı bir şekilde konuşup gerekirse farklı marka modellere yönelip bir projeye başlamak istiyorum. Kendisi çok güvendiğim ve yaptığı işte çok iyi biri. Ben de bu konuda bilgi ve tecrübe fakiri olduğumdan öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş. ti, tii hatta keşke turbo olsa. Gerçi söküldükten sonra 2002liğinden pek birşey kalmayacak sanırım