Cvssvc yazdı:mesajın başında yeni araba alacaksınız tavsiye istiyosunuz anladım ortalara doğru okudukça arabayı satmak istiyosunuz sandım en sonunda tavsiye ettiğinizi anladım
+1

Cvssvc yazdı:mesajın başında yeni araba alacaksınız tavsiye istiyosunuz anladım ortalara doğru okudukça arabayı satmak istiyosunuz sandım en sonunda tavsiye ettiğinizi anladım
2fast4u yazdı:basta clk ve dıger arkadaslara seslenıyorum. soruda 3 arac modelı sorulmus mıllet autoshow test bolumune cevırmıs burayıhele clk mıtsubıshı suv lara gırmıs kı yemede yanında yat
cet1905 yazdı:Cvssvc yazdı:mesajın başında yeni araba alacaksınız tavsiye istiyosunuz anladım ortalara doğru okudukça arabayı satmak istiyosunuz sandım en sonunda tavsiye ettiğinizi anladım
benim mesajım içinse bu yorumun..sanırım kafa yerinde değildi sizde o an, alkol ?? aşırı yorgunluk??)))
2fast4u yazdı:He ben olsam yanı unıversıte caglarında olsam bu paraya 2002 m paket 320 ci mi çeker okul kapısından içeri el frenıyle gırerdım o ayrı.sımdıden hayırlı olsun
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir
|