TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Audi A3 Ambition S Tronic Kutu Aman İşte Perde Açılışı :)

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Audi A3 Ambition S Tronic Kutu Aman İşte Perde Açılışı :

Mesaj Tgm » 29 Haz 2015, 22:15

uhpu :champ:
Archimed :champ:
İlteriş :champ:
Burak Abi :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tgm » 01 Tem 2015, 15:25

Eraslani bildiğim kadarıyla sizde Golf VII var. İç mekan genişliği olarak diyorsanız Golf VII zaten A3'den daha iyi. Malzeme, işçilik olarak A3 daha iyi olmakla birlikte Golf VII de hiç fena değil. VW özellikle Golf'un son kasasıyla premium hatchback rekabetine göz kırptı. Ama rakipleri çok dişli :thumbup:

Scudetto evet kabul etmek gerekir ki A3'ün klasik bir dizaynı var. Ama iç mekan, far ve stop grubu son kasayla beraber radikal şekilde değişti. (özellikle iç mekan)

Burak Abi jant 15 kol tasarımlı 17 inç.. 225/45 R17 lastikler ile. Doğuş'un standart 16 inç jantlarından sonra bir seçim yapmak gerekti :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj eraslani » 01 Tem 2015, 16:39

[quote="Tgm"]Eraslani bildiğim kadarıyla sizde Golf VII var. İç mekan genişliği olarak diyorsanız Golf VII zaten A3'den daha iyi. Malzeme, işçilik olarak A3 daha iyi olmakla birlikte Golf VII de hiç fena değil. VW özellikle Golf'un son kasasıyla premium hatchback rekabetine göz kırptı. Ama rakipleri çok dişli :thumbup:

son 2 aydır golf 7 kullanıyorum..iki araç arasındaki değerlendirmelerimiz birebir örtüşüyor diyebilirim..a3 iç mekanda kalite olarak göz kırpsada aradaki farkı ödettiremedi bana :)
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj scudetto » 01 Tem 2015, 22:48

Tgm yazdı:Eraslani bildiğim kadarıyla sizde Golf VII var. İç mekan genişliği olarak diyorsanız Golf VII zaten A3'den daha iyi. Malzeme, işçilik olarak A3 daha iyi olmakla birlikte Golf VII de hiç fena değil. VW özellikle Golf'un son kasasıyla premium hatchback rekabetine göz kırptı. Ama rakipleri çok dişli :thumbup:

Scudetto evet kabul etmek gerekir ki A3'ün klasik bir dizaynı var. Ama iç mekan, far ve stop grubu son kasayla beraber radikal şekilde değişti. (özellikle iç mekan)

Burak Abi jant 15 kol tasarımlı 17 inç.. 225/45 R17 lastikler ile. Doğuş'un standart 16 inç jantlarından sonra bir seçim yapmak gerekti :thumbup:

Dediğim gibi iç mekana hiç bir lafım yok, çok beğeniyorum. Babam A3 Sedan 1.6 Dizel kullanıyor ona bile yeni yeni alışıyorum. :D
Kullanıcı avatarı
scudetto

Mesaj Baran » 03 Tem 2015, 15:12

Ben alacak olsaydım füme Sline donanimli A3 sedan alirdim cok iyi duruyor gecen gun gordum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Tgm » 03 Tem 2015, 15:38

Baran yazdı:Ben alacak olsaydım füme Sline donanimli A3 sedan alirdim cok iyi duruyor gecen gun gordum.

Sedan'a da baktım ama bir türlü ısınamadım. Arafta kalmış gibi :D Tam olarak neye benzediği belli değil. Hatchback ise A3, sedan ise istikamet biraz daha paraya kıyıp A4 bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Clk » 09 Tem 2015, 08:25

Tgm, tebrikler :thumbup: Sinifinin en basarili araclarindan bir tanesi. :thumbup: Renk, jant süper 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tgm » 09 Tem 2015, 09:07

Clk teşekkür ederim :champ:
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners