Saab öksüz gibi kaldı marka olarak ama Volvo hala begendiğim araclar arasında ki Mersoyu almasaydım şu anda Turbo T5 S60 sahibiydim cok buyuk ihtimalle.
Ben hala passat diyorum, volvo Türkiye'de zor,digerlerinin passatin kalitesi yanında pek ismi geçmez, i40 güzel görünüyor ancak yakından incelerinde özellikle ici ucuz plastik görünümünü aşamamış.
Gecen Viyanada yanımdan bir V60R gecti, camurlukta su logo vardı. :):)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Mercedes C ile BMW 3 serisinin station vagonları oldukça çekici görünüyor. Bu tip araçlar özellikle Avrupa'da aileler tarafından çok tutuluyor. Türkiye'de bu tip araçlar gözlemlediğim kadarıyla pek tutulmuyor. Buna istinaden; ikinci el Mercedes veya BMW fikri de akla makul geliyor; ancak ikinci el aracın ister istemez ciddi ve sürpriz bir masraf riski olabileceğini de düşünüyorum.
Şu an bütçeyi biraz daha genişletip Passat Variant ile ikinci el Mercedes C/BMW 3 station arasında gidip geliyorum.
Audi için memnun kalabileceğiniz özel servisler var.Yedek parcası tabiki pahalı ama VW grup oluşuyla bir passat varianttan fazla olmayacağını söyleyebilirim.Buda sevdiğim bir abimizin B7 kasa dizel aracı.Cok memnun.