TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

VW Golf Seat Leon Audi A3 Tercih ve Danışma

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Otomobil Danışma Konusu

Mesaj yakuza » 23 Eki 2011, 16:37

Yeni 1 serisini de düşünebilirsin. İndirimle söylediğin bütçe içerisinde alabilirsin. Bu fiyata küçük araba alınmaz veya servis masrafları çok olur dersen Opel Insignia nın 1.6 motor 180 HP benzinli seçeneğini de düşünebilirsin.

Verdiğin listeden bana kalırsa da Golf mantıklı duruyor. Yalnız kasanın ne zaman değişeceğini veya makyajlanacağını öğren bence, aldıktan kısa bir süre sonra yenisi çıkarsa moralin bozulur. Bunun dışında ilk araban olacağı için servisi/yedek parçası ucuz bir araba seçmeni öneririm, alışma süresince başlarda ufak tefek sürtmelerde daha az masraf çıkartır.

Dizel/benzin seçiminde de yıllık yapacağın km önemli. Markadan markaya veya modelden modele değişir tabiki ama ortalama hesap yıllık 30.000 km yi geçmeyeceksen dizel arabayı alırken ödeyeceğin farkı karşılamaz. Tabi dizellen elde edeceğin hp ve tork farkını göz ardı ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
yakuza

Re: VW Golf Seat Leon Audi A3 Tercih ve Danışma

Mesaj bozok » 24 Eki 2011, 01:19

evet polo daha çok kadınlara hitap eden bi araba olabilir ama gtı olayı değiştiriyor :)
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj 2fast4u » 24 Eki 2011, 13:12

ilk basta belırttıgın 3 model arasından secıyorum.seat leon .wtcc de ıyı derecelerı olan sağlam bir model.yasına konumuna yakısır derım.1.2 olmasaydı audı derdım fakat .1.6 hemde dızel seat, yıkar gecer.kalan 10 lıraya bodykıt ı yapıstırdınmı beyaz seat ılac gıbı olur.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Emre » 24 Eki 2011, 15:50

VW'lerin su anki liste fiyatlarini hak etmediklerini dusunuyorum. Hos hic bir araba su anki liste fiyatlarini hak etmiyor ama VW'in sergiledigi tutum cok rahatsiz edici. Bulunmaz hint kumasi gibi, golf vs. almak icin yok parayi onceden yatiracaksiniz, 5-6 ay bekleyeceksiniz, o da garanti degil bilmem ne abuk subuk seyler. Sonucta kucumsemiyorum ama VW yani, exclusive bi araba degil.

Ben olsam beklerdim, alinabilecek en mantikli arabanin temizini bulup ikinci el alirdim. Ve muhtemelen de tercihim Audi olurdu.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj herofb » 24 Eki 2011, 17:27

bence hazır beklenmişken şimdilik bir 2.el alınıp sonra 2012 1.16d alınmalı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj herofb » 24 Eki 2011, 17:29

yuh yani yeni farkettim amma çok farklı öneride bulunmuşum :) yardım edeceğime sanırım daha çok kafa karışıtırıyorum , izninizle saygılarımı sunararak bu konudan çekiliyorum :)

demekki neymiş en kötü karar kararsızlıktan iyidir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj cet1905 » 24 Eki 2011, 23:44

Yardım: Golf 1.6 fsi 2007 Goal tipli aracımı 4 yıl hiç problemsiz kullandım.Ve sattım yine Golf aldım.Aldığım Golf 1.4 TSİ turbo-kompresörlü 160 bg lik Highline model.Hergün Bahçeşehirdeki evimden-Kuruçeşmedeki işyerime gidip geliyorum.Son derece konforlu-Seri ve hızlı bir araç.Çok hafif de aksesuar ilavesiyle.(18 o.z jant-eichbach kit-navigasyonlu-dvdli-bluetooth telefon adaptörü vb)araca hem zevkle hem de güvenle binersiniz.Yoğun İstanbul trafiğinde ideal boyutlarda ve çeviklikte bir araç.Hafta sonu aracı olarak aileyle kullandığım bir buyuk 4x4 aracım olmasına rağmen Golf her zaman ideal bir araç olmuştur benim için.Tavsiye ederim..
Kullanıcı avatarı
cet1905

Mesaj cenk » 25 Eki 2011, 00:08

mesajın başında yeni araba alacaksınız tavsiye istiyosunuz anladım ortalara doğru okudukça arabayı satmak istiyosunuz sandım en sonunda tavsiye ettiğinizi anladım :D
Kullanıcı avatarı
cenk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners