2fast4u yazdı:emin ali paşa sanırım caddenın adıyıd ersözlü ısmınde bır galerı vardı.dayımın 90 model firebird unu satmıstık orda.Bırde 2000 li yılların hızlı amerıkancısı stingray cevdet vardı yanlıs hatırlamıyorsam.Ordan da 96 ıdı galıba 6 ılerı transam ram air almıstık arkadasa hatta tarık sarı usta maslak ta yetkılı servıs verıyordu stıngray ıcın.Vay be nerdeyse 15 sene gecmıs .Bırde hasanpasa da otomatık sanziman ustası bırısı vardı ıckıye duskundu ama ferrarı sanzımanı bıle gordum rafında:)))razz hatırlarsın belkı
Dostum Kaya Ersözlü'yü şahsen tanırım.. Hatta 307cu.in'lik mor Camaro'sunda az ağzımı burnuma sokmadı benim

Galerisini de iyi bilirim.. Cevdet o işi hakkıyla yapan, mint olmayan aracı dükkanına sokmayan, bilgili bir insandı..

Galerisi de çok güzeldi ama malesef kapandı gitti..
Tarık Usta benim Camaro'mun pekçok işini halletmiştir.. Özellikle Z28 diferansiyeli adaptasyonu ve tiptronic ( B&M QuickShift ) montajı konusunda çok kafasını şişirmiştim.. Yeğeni Can'da iyi arkadaşımdır..
Hasanpaşa'daki eleman Zargana Hasan'dır

Düşkünlüğü doğrudur, yakın zaman kadar çalıştığını biliyorum Göztepe Oto Sanayi civarlarında..