TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

WV Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: WV Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DS

Mesaj SeRxx » 12 Oca 2013, 12:28

VW cok iyi yatırım bu devirde, ikinci elleri sıfırından daha pahalı :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj muratseyit » 12 Oca 2013, 12:41

77000 tl'den ucuzu yok 2012'nin... 81950 tl isteyen bile var:)
http://www.sahibinden.com/volkswagen-pa ... 5_max=2012
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj brckk » 12 Oca 2013, 14:26

Baran yazdı:Volvo sahibi olmadım ama etrafımda sıkca karşılaştım.Mercedesim var birkaç sene öncede Audi 1.8T B7 kasa A4 sahibiydim.Almancıyım ben tarafsız bakamam ama Mercedesle volvo zaten kıyas kabul etmez Audide oldukca kaliteli hatta iç mekan konusunda volvomu audimi yerlere yatarak gülerim öyle söyliyim :D Yenı volvoların konsolu bile delik elini bacağını kafanı sok o radyonun arkasına öle bir komedi :D

Radyo arkası gerçekten fena.. Arkadaşım köpeğini bağlıyor oraya :)
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj muratseyit » 12 Oca 2013, 22:31

brckk yazdı:
Baran yazdı:Volvo sahibi olmadım ama etrafımda sıkca karşılaştım.Mercedesim var birkaç sene öncede Audi 1.8T B7 kasa A4 sahibiydim.Almancıyım ben tarafsız bakamam ama Mercedesle volvo zaten kıyas kabul etmez Audide oldukca kaliteli hatta iç mekan konusunda volvomu audimi yerlere yatarak gülerim öyle söyliyim :D Yenı volvoların konsolu bile delik elini bacağını kafanı sok o radyonun arkasına öle bir komedi :D

Radyo arkası gerçekten fena.. Arkadaşım köpeğini bağlıyor oraya :)

çok güldüm :lol:
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj tarkani » 13 Oca 2013, 02:36

Hem S60 hem de VW Tiguan sahibiyim. Daha önce de Jetta ve Passat sahibi oldum. Audi ve Mercedes kullanmışlığım da var.

Etraf VW dolu olduğu için S60 daha dikkat çekiyor ve beğeniliyor. Ancak S60 çok konforlu olmasına rağmen, bende hep birşeyler eksik hissi uyandırıyor. Mesela kapı kolları, açılırken cılız bir ses çıkartıyor. Motor ısı göstergesi de nedense yok ? Bagajı Jetta'dan bile küçük.

Bununla beraber S60'ı ailecek çok beğeniyoruz. Hafta sonları S60'ı tercih ediyoruz. Çünkü yakıt ekonomisi harika, dizel olmasına rağmen sürüş keyfi yüksek. Ancak uzun vadedeki sağlamlılık, ikinci el değeri gibi etkenleri katıp komple değerlendirince, ben de araba Alman'dan alınır diyorum.

brckk yazdı:Radyo arkası gerçekten fena.. Arkadaşım köpeğini bağlıyor oraya :)

:lol: Radyo arkası hakikaten çok kötü tasarlanmış. İçeride birşey varmı diye bakmak için başımı eğmem gerekiyor ki sürüş esnasında tehlikeli bir durum yaratabilir. Ayrıca ben bacağımı oraya yaslıyorum. Kesiti ince olduğu için bacağımı kesiyor.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj Metin06 » 13 Oca 2013, 09:49

bu kadar alamancının olduğu yerde Volvo tavsiyesi vermek "müslüman mahallesinde salyangoz satmak" gibi olmuş. :D

yanlız şunu çok açık bir şekilde ifade etmem gerekiyor.bazı arkadaşların düşündüğünün aksine hiçbir alaman arabası volvo ve saab ile sağlamlık-dayanıklılık yarışında kazanan taraf olamaz.bu iki markanın tr de çok geçer akçe olmaması rakiplerinden kötü olduğundan degil,bu iki markanın maalesef tüm dünyada olduğundan daha da kötü tr de yönetilmesi-pazarlanması.zaten saab yaklaşık 2 yıldır üretim yapmıyor. bu kötü yönetimler sonrasında iflas koruması istedi.tasarım konusunda ki tüm eleştirilerinize katılmamakla beraber bu konununda kişisel beğenilerle alakalı olduğunu hatırlatarak saygı duymaktayım.zevkler ve renkler eleştirilebilir ama tartışılmamalı bence.fakat iş dayanıklılık,işçilik,malzeme kalitesi gibi elle tutulur konulara gelince, volvo rakiplerinden bırakın aşşağıya kalmayı,çoğu yerde fark yaratır.
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj Metin06 » 13 Oca 2013, 09:54

passat özelinde bir noktaya değinmek istiyorum.
eskilerin bir lafı vardır "Reşat altını gibi mübarek" diye.evet tr de passat reşat altını muamelesi görmektedir ve özellikle hem ikinci el değer kaybının az olması,hemde düşük yakıt tüketiminin beklentilerinizi karşılayacak olması ile,taleplerinize azemi cevap verecektir.
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj muratseyit » 13 Oca 2013, 20:34

o zaman passat alıp 5-6 sene sonra satmak mantıklı:)
Kullanıcı avatarı
muratseyit

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners