TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Volkswagen Golf MK7

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Volkswagen Golf MK7

Mesaj mehmetalpcan » 19 Eyl 2012, 12:29

ne yapsın millet yılarca gökyüzünde kuş kalmadı hepsine bindi,iyi tarafı asla sakat bırakmaz içindekileri öldürürdü.ülkemizde hala araba yatırım aracı,zor günde hemen satılsın istiyor.şirketi batıpta sıfır q 7den clio dizele binen adam gördüm.birde oldum olası hackback arabayı haz etmem ,bana güvensiz gelir.wv ne getirsem satarım mantığı var ,opel o şekilde dibi gördü kafa devam ederse müşteri memnuniyetini kaybederse çok uzak değil opel'in yanında yer alacaktır.son olarak bütün modelleri emsallerine göre çok pahalı,tabi bakımlarıda(hala araçlarında zincir yerine triger kayışılıdır).
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj Drago » 19 Eyl 2012, 17:09

1995 yılında 17 yaşında (1977 model) Golf Mark I 1.6 benzinli, tek kapı, otomatik bir araç almıştım...5 yıl bindim bir kere yolda kalmadı...2000 yılında aldığım fiyata sattım...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Frax » 19 Eyl 2012, 18:03

Baran Doğuş'un satış taktiği o, bunu herkes biliyor. Kosifler'in size yaptığını Doğuş da hatırlı müşterilerine yapıyor. Bir kere özel sipariş hariç hiçbir zaman beklemedik araç alırken ;)

Drago hocam aşağı yukarı babamla yaşıtsınız ben de ondan örnek vereyim VW nin durumuyla ilgili. Çok fazla kaza yapmış Golf GTI çok kolay elden çıktı. Aynı şekilde büyük hasarlı bir Bora'mız vardı ve o da birkaç gün içerisinde satıldı. En son 2 sene önce geçici olarak Passat verildi ve o araç da geri teslim ettiğimiz hafta satıldı. Üstelik bu araçların hiçbirinden zarar edilmedi. İkinci elde VW ülkemizde en kolay alıcı bulan markalardan biri, üstelik değerini koruyarak. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Baran » 19 Eyl 2012, 18:09

Fraxx ben daha kosiflerin yada kolumanın elimizde arac yok diyip müşteri kızıştırdığını hiç duymadım.Bunu yapan Doğuş birtek onuda birtek VW de yapıyor.Değer kaybı ve 2.el değeri konusunda kesinlikle sana katılıyorum VW 2.elde en rağbet gören markalardan ülkemizde.Kaliteli halk otomobili imajı saglam.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj zfr » 19 Eyl 2012, 21:01

İlk arabam 98 model VW Polo'yu yaklaşık 5 sene kullandım aldığım fiyata sattım, şimdi Golf 4 kullanıyorum aldığım fiyatın 2-3 bin tl daha üstünde piyasası. Değer kaybı konusunda VW kimseyi üzmez ancak Doğuş otonun satış politikasını ve tutumlarını hiç sevmem.
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj herofb » 19 Eyl 2012, 21:42

Satışdan ziyade ben servisinden nefret ederim , audi kullanırken az küfür etmedim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Drago » 20 Eyl 2012, 09:20

herojd11 yazdı:Satışdan ziyade ben servisinden nefret ederim , audi kullanırken az küfür etmedim

Doğuş vb. bunlar tüzel kişilikler...bunlarla dost olunmaz...servislerde iyi ilişkiler kurarak bazı zorlukları aşmak mümkün :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Drago » 20 Eyl 2012, 09:21

Frax yazdı:Baran Doğuş'un satış taktiği o, bunu herkes biliyor. Kosifler'in size yaptığını Doğuş da hatırlı müşterilerine yapıyor. Bir kere özel sipariş hariç hiçbir zaman beklemedik araç alırken ;)

Drago hocam aşağı yukarı babamla yaşıtsınız ben de ondan örnek vereyim VW nin durumuyla ilgili. Çok fazla kaza yapmış Golf GTI çok kolay elden çıktı. Aynı şekilde büyük hasarlı bir Bora'mız vardı ve o da birkaç gün içerisinde satıldı. En son 2 sene önce geçici olarak Passat verildi ve o araç da geri teslim ettiğimiz hafta satıldı. Üstelik bu araçların hiçbirinden zarar edilmedi. İkinci elde VW ülkemizde en kolay alıcı bulan markalardan biri, üstelik değerini koruyarak. :thumbup:

Frax :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners