Bond yazd覺:scudetto yazd覺:Teekk羹rler, 2011-2012 y覺llar覺nda Ankara'daki Alfa bulumalar覺nda ben de yer alm覺t覺m, o zaman 147 Q2 vard覺 bende, Ankara'da 羹niversitede okuyordum, belki denk bile gelmiizdir. 33 de 9 y覺ld覺r bildiim bir ara癟, Engin'den al覺p 6 ayl覺k bir restorasyona soktum.
SM-S918U1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Scudetto bizim 2011'de olan TSF ( Saat Forumu ) bulumas覺 idi. Mlm foruma yeni 羹ye idi, ilk tan覺mam覺z sonras覺 oradan grup癟a yemee giderken kendisi co-pilot olmutu, onu diyor. Denk gelmek az ihtimal 癟羹nk羹 羹niversite ve otomobil forum bulumalar覺 90'l覺 y覺llarda benim, o zamanlar ilerimiz de otomotiv 羹zerine idi. Bizim yalar amca modu anlayaca覺nzellikle Mlm Bey, kendisi emekli oldu yeni
![]()
![]()
![]()
Ama umar覺m bundan sonra denk geliriz GTV Spider grubu ile eer geni kat覺l覺ml覺 buluma yapabilirsek. Malum gruptan 癟ou kiinin arac覺 Bursa / Ankara / 襤stanbul'da aylard覺r serviste33 gene 癟ok g羹zel duruyor
korayyalnizlar yazd覺:mlm yazd覺:Ger癟ekten 癟ok g羹zel ara癟lar Tipolar, sene 99-2000 hayallerimi s羹slerdi ger癟ekten digital g繹stergeler, tasar覺m vs hereyiyle.
Alfada da seninle birlikte gazlam覺l覺覺m覺z var Ankaralarda ka癟 sene ge癟ti he [emoji38]
Dijital g繹sterge, dijital klima ve uzun yol konforu gibi konularda marka baz al覺nd覺覺nda d繹neminin ilerisinde bir otomobil. Fiat'覺n 癟ok 繹nemli bir 羹retici olmas覺na kar覺n g羹n羹m羹z alg覺s覺yla beklenmeyecek detaylar sunuyor. Tabii bizde olan 繹rnek SX donan覺m覺nda, dijital kadranlar bulunmas覺na kar覺n dijital klima bar覺nd覺rm覺yor fakat kadranlar gece yolculuklar覺na m羹thi bir retroluk kat覺yor. Dier yandan Say覺n Bond'un g繹ndermi olduu efsanevi 2.0 litre 16 valf motor ve sesi i癟in bahsettiim retro histen vazge癟ilerek Sedicivalvole'nin analog kadranlar覺yla 癟ok keyifli anlar yaanabilir :-)
Bata Alfa Romeo modelleri olmak 羹zere 襤talyan otomobilleri 156 GTA's覺ndan Fiat Uno'ya kadar 癟ok derin bir k羹lt羹r i癟eriyor ve sanat eseri denebilecek 繹rnekler bar覺nd覺r覺yorlar. Almanlar覺n muazzam 羹retim kalitesi, Japonlar覺n sorunsuzluu, Frans覺zlar覺n otomotive katm覺 olduu yenilikler yan覺nda 襤talyan modelleri 癟ou insan taraf覺ndan holan覺lmamas覺na kar覺n kendin has kusurlar覺yla insanlara benziyor ve onlara bulat覺覺n覺zda makineyle iletiim kurmay覺 biliyorsan覺z o art覺k bir otomobilden ziyade hayat覺n覺z覺n i癟inden biri oluyor.
Sa koltuktan feragat edip resmi olarak (18 ya覺ma girince) sol koltua ge癟me hakk覺m覺 elde edince hayata dair hedeflerimden biri bu koltuun bir 156 Sportwagon koltuu olmas覺...
Saatler gibi ince zevklere sahip bir oluum i癟erisinde bu kadar 襤talyan otomobili kullan覺c覺s覺 ve merakl覺s覺 olmas覺na 癟ok a覺rmamak laz覺m fakat ahs覺m ad覺na ayn覺 dili konutuum bir癟ok kiiyi g繹rmekten memnuniyet duydum. Tipo hakk覺nda d繹n羹leriniz i癟in ise teekk羹rlerimi sunuyorum...
Buyur buradan yak, Koray 18'den k羹癟羹km羹![]()
Yazd覺klar覺ndan ben ya覺n覺n bu kadar gen癟 olduunu hi癟 tahmin edemedim, bravo ger癟ekten
![]()
Rica ederiz Koray, bizde seni aram覺zda g繹rmekten memnun oldukUmar覺m ehliyetini al覺nca 156 Wagon hedefine kavuursun
ok yak覺覺kl覺 ve kendi zaman覺n覺n 繹tesinde bir ara癟t覺r ama iyi durumda bir tane bulmak zor olabilir belki 159 Wagon tercih edilebilir. 1998 - 2006 aras覺 bende 2 litre 156 sedan vard覺, 癟ok sevdiim bir ara癟t覺r, eklerim fotoraflar覺n覺. GTV'yi 2005'te al覺nca 1 y覺l sonra 羹z羹lerek de olsa 156 gitmek durumunda kalm覺t覺.
156'n覺n temizini bulmak hususunda tespitiniz fazlaca doru, Alfa Romeo modelleri fiyatlar覺n覺n ederi alt覺na d羹t羹羹 d繹nemlerde Alfa Romeo'dan uzak olan insanlarca al覺nd覺 ve kullan覺ld覺; bu sebepten baz覺lar覺 癟ok bak覺ms覺z durumda, baz覺lar覺 ise hi癟bir otomobile yak覺mayan fakat Alfa Romeo'da hakaret nitelii ta覺yacak "modifiyelere" maruz kald覺. Geri kalan temiz 繹rnekler nadiren de ilana girse fiyatlar覺 156'n覺n potansiyelinin 羹zerinde seyrediyor. 159 konusunda hem i癟 hem d覺 tasar覺m konusunda 156'ya g繹re 癟ok daha baar覺l覺 bir otomobil olduunu d羹羹n羹yorum, fakat o da kabuu alt覺ndaki GM detaylar覺yla "Belki tekil deerlendirildiinde 癟ok iyi bir otomobil de olsa, ne kadar iyi bir Alfa Romeo?" sorusunu getiriyor akl覺ma. Tabii burada konu olan otomobil Brera olsayd覺 GM filan takmazd覺m o da ayr覺 bir mesele:-)